Guardians of the Galaxy rävähtää ensi kuussa pelimuotoon / Uutiset / pelaaja.fi

Guardians of the Galaxy rävähtää ensi kuussa pelimuotoon

28.03.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Telltale Gamesin kehittämä Guardians of the Galaxy -seikkailupeli on debytoimassa ensi kuussa. Ensimmäinen episodi nimeltään Tangled up in Blue saadaan pihalle 18. huhtikuuta tarjoten uutta Marvel-koettavaa niin Xbox One-, PlayStation 4-, Windows-, Mac-, iOS- kuin Android-pelaajille.

Tuttuun Telltale-malliin pelin on tarkoitus olla viiden episodin mittainen. Hintaa yhdelle yksittäiselle episodille kertyy viitisen euroa, mutta yhtälailla koko setistä tuodaan saataville myös kaikki episodit kattava kausikortti. Toukokuun 5. päivä pelistä saadaan myyntiin myös fyysinen versio, joka sisältää pelin ensimmäisen jakson ja kausikortin levymuodossa.

Ensimmäinen traileri Guardians of the Galaxysta on luvassa torstaina todennäköisesti Telltalen omalla YouTube-kanavalla. Ohessa myös yksi uusi kuva pelistä.

Lähde: Telltale Games 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Toivottavasti tässä uskalletaan revitellä yhtä rajusti lähdemateriaalilla ja lorella kuin viime vuoden Batman -versiossa. Kiinnostaa kovasti, todennäköisesti ostan ja pelaan sitä mukaan kun uusia osia tipahtelee.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Edelleen en voi kuin ihmetellä tuon fyysisen version typeryyttä ja turhuutta. Enemmän haittaa kuin hyötyä. Peliä ei voi pelata ilman levyä ja luultavasti myös muutkin kuin vain levyllä olevan ensimmäinen jakso tarvitsevat levyn.

Muutoinhan tällainen kertakäyttöinen peli sopisi hyvin levy-muotoon, sillä ei sitä tarvitsisi jatkuvasti asemaan vaihtaa kun riittäisi että kerran pelaa läpi. Sitten taas esimerkiksi Helldivers tai Trials, joita helposti pelailee silloin ja tällöin vuosienkin saatossa: ne on mukava olla kovalevyllä, jolloin voi helposti pelailla lyhyitäkin sessioita.

Itse en tosin ole tämän sukupolven laitteilla edes pelannut yhtään Telltalen tuotosta. Ei vain jotenkin enää kiinnosta ja joko noita ei vielä alessa ole ollut tai sitten ei tosiaan ole jaksanut ostaa. Viimeksi taisin pelata Game of Thronesin ja Tft Borderlands on kokonaan aloittamatta kun tuli konsolisukupolven vaihdos ja jätin pelin "myöhemmäksi".

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

Parhaimmillaan tästä saadaan väännettyä Tales from the Borderlandsin kaltainen, kepeällä tarinalla ja loistavalla huumorilla höystetty teos. Toivottavasti kässäri kantaa aluss loppuun.

Nostoja