Guild Wars astuu pian WoWin vuohisille / Uutiset / pelaaja.fi

Guild Wars astuu pian WoWin vuohisille

20.06.2006 // Kirjoittanut: feldon
6

Suositun Guild Wars –verkkoroolipelin ja sen lisäosan, Factionsin, yhteenlasketut myyntiluvut ovat ylittäneet kahden miljoonan rajan. Samalla peli kiilasi ostotilastojen kärkeen niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin.

Peliä julkaisevan NCsoftin mukaan Guild Warsin suosion takana on hinnoittelupolitiikka. Monista kilpailijoistaan poiketen Guild Warsin pelaamisesta ei peritä kuukausimaksuja, vaan tuotot kerätään myymällä peliin laajennoksia ja lisäosia.

Pelin palvelimet ovat olleet kovassa käytöstä jo viime vuoden keväästä lähtien ja pelaajamäärien uskotaan kasvavan edelleen. NCsoftin myynnillisenä tavoitteena on päästä tasoihin Blizzardin World of Warcraftin (WoW) kanssa, jota pelaa jo yli kuusi miljoonaa pelaajaa maailmanlaajuisesti.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tämä on parempi kuin ***** wow!

Käyttäjän haisku kuva
haisku

Hieno suoritus, isot plussat täältä GW:n kehittäjille. Pelaajamäärähän on huomattavasti pienempi kuin tuo 2 miljoonaa, useat ihmiset omistavat alkuperäisen GW:n, Factionsin ja useita kopioita pelistä (enemmän hahmopaikkoja).

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Joo, ei mitenkään yllättävää, kun niin monella ihmisellä on vieläkin semmoinen valheellinen käsitys, että GW on ilmainen WoW.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

WoW on *myynyt* yli 10 miltsiä kopiota, sou wat? Ei myyntiluvut mmorpg peleissä oikein korreloi sen pelaajamäärän kanssa...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

paras =D

Käyttäjän StealthyLoner kuva
StealthyLoner

GW vaikuttaa ihan hauskalta, vähäisen kuin WoW kopio mutta silti sisältää originaalia kamaa ;) Hyvä GW! Propsit kehittäjille!

Nostoja