Guinnessin ennätyskirjasta pelimiehen versio / Uutiset / pelaaja.fi

Guinnessin ennätyskirjasta pelimiehen versio

29.01.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
23

Pelaajat saavat oman versionsa suurta suosiota nauttivasta Guinness World Records -kirjasta. Gamer's Edition lisänimeä kantava kirja listaa parhaat aika-ajot, piste-ennätykset, pelin läpäisynopeudet ja vastaavat tulokset yksiin kansiin. Kirjaan otetaan myös mukaan pelialalla tehtyjä ennätyksiä pelkkien pelaajien saavutusten lisäksi.

Tuoreessa painoksessa mukana ovat muun muassa Halo 3:n ennätyksellinen 170 miljoonan dollarin tuotto ensimmäisen vuorokauden aikana sekä alkuperäisen Super Mario Bros. -pelin läpäiseminen viidessä minuutissa.

Lähteet: Guinness ja Game Daily

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kane kuva
Kane

Hienoa! Tämä on todella suuri askel peleille. Tai ainakin siltä tuntuisi. Eihän vielä ole "movie edition"ia? Olisi mielenkiintoista lukea lempipelien ennätyksistä.

Käyttäjän Misfire kuva
Misfire

Mielenkiintoista. Pitää joskus lukea.

Käyttäjän Templar kuva
Templar

Wuhuu! Milloinkas tämä ilmestyy?

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Tämä on ollut tiedossa jo ajat sitten. Hieno juttu ja tulen kyllä hommaamaan myös peli version tuosta kun ne muutkin on tullut aina hommattua.

Käyttäjän Attepoju kuva
Attepoju

Jeee

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vihdoin ja viimein.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Paljon lukuja ilmeisesti kirja täynnä ja niitä näkee muutenkin paljolti ja ovat tylsää luettavaa. Toki jos tämän käsiin saisin, niin tokihan sen selaa läpi.

Käyttäjän FINReko kuva
FINReko

Ostoon menee kyllä välittömästi kun ilmestyy kauppoihin. Toivottavasti tulee suomenkielinen versio nopeasti. Jos ei muuten niin kyllä englanninkielinenkin menee.

Käyttäjän Chopperi kuva
Chopperi

Kyllähän tästä jo juttua onkin ollut. Pitänee hankkia.

Käyttäjän 177542-1 kuva
177542-1

Hyvä kun nyt saadan kaikki ennätystieto luotettavasti yhden kirjan välistä, niin tiedetään varmasti mikä pitää paikkaansa.