Guitar Hero: Metallican ilmestymisajankohta selvillä / Uutiset / pelaaja.fi

Guitar Hero: Metallican ilmestymisajankohta selvillä

18.03.2009 // Kirjoittanut: Riot
39

Olemme rummuttaneet (heh) Guitar Hero: Metallicaa viime viikkojen aikana, uusimmassa Pelaaja-lehdessä on pelin laaja ensitesti ja videoitakin on tarjolla PelaajaHD- YouTube -kanavalla. Tsekkaa ne täältä.

Totesimme lehden GH: Metallica -artikkelissa pelin ilmestyvän kesäkuussa, eikä maaliskuussa kuten on odotettu. Nyt on selvinnyt, että Guitar Hero: Metallica ilmestyy myyntiin 22.5 - 29.5 välisenä aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Heh heh vaan.. :) Vielä joutuu pari kuukautta odottamaan tätäkin... :( Kyllähän tämä ehkä hankittua tulee. Näkee nyt kun on tärkeimmät pelihankinnat tehty, että jääkö sitä aikaa sitten enää GH:lle..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

wanha! ;) Hienoa hienoa, kohta pääsee tuplabasareita polkee. Mutta tosiaan 29.5 on lukenut Tiltin kotisivuilla aika pitkään. En tiedä kyllä pitääkö paikkaansa ihan päivälleen sit kuitenkaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä tästä tulee se ensimmäinen omistamani GH. Tässä tuntuu vihdoinkin olevan ASENNETTA! Ja onhan Metallica yksi lempibändeistänikin, olisipa jo 14.6

Käyttäjän Riley kuva
Riley

guitar hero sitä guitar hero tätä, tuntuu ettei muuta uutista tuukkaa ku guitar herosta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

pelaaja on (heh) näköjään seonnut GH: Metallicasta ;) :D :)

Käyttäjän Yoni kuva
Yoni

Ei jaksaisi odottaa enää sekuntiakaan!!! On hieno 'tallica kesä tulossa! Ensin keikka Helsingissä ja sitten Porissa lähestulkoon meidän takapihalla! Ai että kun tekee hyvää sielulle ja mielelle :D. Ja ennakkomateriaalin perusteella GH saa vihdoin lisää munaa biisivalikoimaan. Ainakin minua biisilistat ovat hieman kaivertaneet, mutta eipä tuo RB saanut myöskään niin waltaisaa elämystä aikaan, kuin hehkutus antoi ymmärtää.

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Hyvä asia!

Käyttäjän Arctic Fox kuva
Arctic Fox

Juuri sopivasti kesän alkuun sijoittuu tuo julkaisu. :) Kesäpäivät voikin sitten viettää sisällä muovisoittimia nakutellen... Ah.

Käyttäjän Matias Kainulainen kuva
Matias Kainulainen

Jenkeissä 29.3., wink wink PS3:n omistajat ;)

Käyttäjän SEPPO-SILAKKA kuva
SEPPO-SILAKKA

Ärh, ei jaksa venaa. Noh, onpahan tarkka akseli tiedossa.

Nostoja