”Gun Home” muuttaa hipsterimäisen indiehitin oikeaksi peliksi

Pelasitko läpi Gone Homen, etkä ampunut ketään? Feikki-DLC Gun Home näyttää, mitä menetit.

17.1.2014 02:41

Pienikokoisen indiestudio The Fullbright Companyn kasaama tutkiskelupeli Gone Home on jostain syystä ollut yksi viime vuoden kehutuimpia tuotoksia, mutta tästä huolimatta aivan kaikki eivät suostu toki myöskään laskemaan sitä aina edes peliksi.

Tämän mielessään pitäen videopeliaiheisiin parodioihin erikoistunut verkkosivusto Dorkly on saanut nyt idean lisäsisältöseikkailu ”Gun Homesta”, joka voisi hyvinkin korjata kaikki Gone Homen viat. Feikki-DLC jättää taakseen tietenkin monet pääpelistä tutun hipster-hienostelun ja lähtee palvelemaan viimein niitä HC-pelaajia, joiden elämänlaatu riippuu siitä, miten paljon räjähdyksiä heidän silmiensä eteen heitetään.

Pelaajalehti.comissa viime ja tällä viikoilla julkaistuissa henkilökohtaisissa vuoden peli -listauksissa Gone Home on kirjoitushetkeen mennessä noussut esiin sekä Pelaaja-lehden kulttuuritoimittajan että myös muuan avustajan listassa. Kummassakin tapauksessa se ei kuitenkaan yltänyt vuoden parhaaksi, mikä kertoo tietenkin vain huutavasta Gun Home -sisältöpulasta.

Lisää luettavaa