Gunstar Heroes! Renegade Ops! Vikings! Sega tarjoilee vielä yhden satsin pelejä ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Gunstar Heroes! Renegade Ops! Vikings! Sega tarjoilee vielä yhden satsin pelejä ilmaiseksi

21.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Segan noin viikko sitten käynnistynyt Make War Not Love -pelikampanja on saapunut päätökseensä. Tämän myötä yhtiö on tarjoilemassa Steam-pelaajille jälleen kolmea ilmaista peliä, jotka ovat tällä kertaa Gunstar HeroesRenegade Ops ja Vikings: Battle for Asgard.

Mikäli pelit kiinnostavat, täytyy itsensä rekisteröidä osaksi Segan Make War Not Love -sähköpostituslistaa. Tämä onnistuu klikkaamalla osoitteesta MakeWarNotLove.com löytyvää Redeem Prize -painiketta edellä mainitun pelikolmikon päältä. Toimenpidettä ei tosin tarvitse ilmeisesti enää uudelleen tehdä, jos Segalle antoi sähköpostiosoitteensa, kun yhtiö jakoi ilmaiseksi Streets of Rage II:taBinary Domainia ja Condemned: Criminal Originsia muutama päivä sitten.

Latauskoodin ilmaisia pelejä varten Sega lähettää sähköpostitse noin kolmen päivän sisällä.

Kirjoitushetkellä Warhammer 40,000: Dawn of War 2: Retribution -pelaajat voivat Make War Not Love -sivuston kautta lunastaa nyt myös ilmaiseksi Tau Commander -lisäsisältöpaketin peliin. Tämä johtuu siitä, että viimeisen viikon aikana peli keräsi enemmän suosiota pelaajien keskuudessa kuin Segan kaksi muuta strategiapeliä Company of Heroes 2 ja Total War: Attila. Koko Make War Not Love -kampanjan ideana oli asettaa kyseiset kolme peliä viikon ajaksi vastakkain ja katsoa sitten erilaisten palkinto- ja tarjoushoukuttimien kautta, mikä niistä herätti pelaajissa eniten kiinnostusta.

Tämä oli nyt kolmes kerta, kun Sega on järjestänyt vastaavanlaisen kampanjan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Suuren osan peleistä jo omistin (PC:lle ja osa konsolille), mutta nyt tuli saatua ainakin Hell Yeah!:in lisäsisältö, saa nähdä saanko Renegade Ops:in PC:lle.