Gunstar Heroes! Renegade Ops! Vikings! Sega tarjoilee vielä yhden satsin pelejä ilmaiseksi

Sega on lyönyt päätökseen oman Make War Not Love -pelikampanjansa, minkä kunniaksi yhtiö jakelee vielä yhden satsin ilmaisia Steam-pelejä.

21.2.2016 05:15

Segan noin viikko sitten käynnistynyt Make War Not Love -pelikampanja on saapunut päätökseensä. Tämän myötä yhtiö on tarjoilemassa Steam-pelaajille jälleen kolmea ilmaista peliä, jotka ovat tällä kertaa Gunstar HeroesRenegade Ops ja Vikings: Battle for Asgard.

Mikäli pelit kiinnostavat, täytyy itsensä rekisteröidä osaksi Segan Make War Not Love -sähköpostituslistaa. Tämä onnistuu klikkaamalla osoitteesta MakeWarNotLove.com löytyvää Redeem Prize -painiketta edellä mainitun pelikolmikon päältä. Toimenpidettä ei tosin tarvitse ilmeisesti enää uudelleen tehdä, jos Segalle antoi sähköpostiosoitteensa, kun yhtiö jakoi ilmaiseksi Streets of Rage II:taBinary Domainia ja Condemned: Criminal Originsia muutama päivä sitten.

Latauskoodin ilmaisia pelejä varten Sega lähettää sähköpostitse noin kolmen päivän sisällä.

Kirjoitushetkellä Warhammer 40,000: Dawn of War 2: Retribution -pelaajat voivat Make War Not Love -sivuston kautta lunastaa nyt myös ilmaiseksi Tau Commander -lisäsisältöpaketin peliin. Tämä johtuu siitä, että viimeisen viikon aikana peli keräsi enemmän suosiota pelaajien keskuudessa kuin Segan kaksi muuta strategiapeliä Company of Heroes 2 ja Total War: Attila. Koko Make War Not Love -kampanjan ideana oli asettaa kyseiset kolme peliä viikon ajaksi vastakkain ja katsoa sitten erilaisten palkinto- ja tarjoushoukuttimien kautta, mikä niistä herätti pelaajissa eniten kiinnostusta.

Tämä oli nyt kolmes kerta, kun Sega on järjestänyt vastaavanlaisen kampanjan.

Lisää luettavaa