Haasta Colin McRae huomenna / Uutiset / pelaaja.fi

Haasta Colin McRae huomenna

23.05.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
42

Codemasters aikoo julkaista huomenna demon pian kauppoihin saapuvasta Colin McRae: DiRTistä. Xbox Liven kauppapaikalle ja Internetiin pc-pelaajien ladattavaksi saapuva demo kattaa kolme kilpailualuetta.

Ensimmäisessä haasteessa päästään kilpailemaan itse rallilegenda McRaeta vastaan Saksan Averlsbarhringillä. Molemmat kuskit ovat tällä radalla Subaru Impreza WRX STI spec C:n ratissa. Toisessa kilpailussa ajetaan romurallia yhdeksää muuta osallistujaa vastaan Michiganin Bark Rider Off Road Racewaylla V8 650hp:n kyydissä.

Xbox 360:n omistajat saavat kolmanneksi testiradakseen Arizonan Windy Pointin. Pitkälti ylämäkiajoon keskittyvälle radalle lähdetään Mistubishi Evo IX:llä. Tietokoneella demoa hakkaavat pääsevät puolestaan kellottamaan huippuaikojansa Sardinian rallin Mounte di li Conchi -nimiselle etapille.

Demon pc-version lataaminen onnistuu pelin virallisilta kotisivuilta.

Colin McRae: DiRT julkaistaan Xbox 360:lle ja pc:lle 16. kesäkuuta. PlayStation 3 -versio saapuu kauppoihin hieman myöhemmin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän OnePound kuva
OnePound

Pahimpaan ajonälkään on ihan hyvä että tulee demo tästäkin, Forzan julkaisua kumminkin odotan innolla ja ehkä tämä tulee hankittua myöhemmin.

Käyttäjän Zett0r kuva
Zett0r

Kaikki demot tulee silloin kun boksi ei ole saatavilla juuri nyt ; Forza , Blacksite ja nyt tää . Kohta repee pää.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Pakko ostos jo ilman demoakin kokeilematta. Tiedän että tämä on hyvä ajopeli,ehkä jopa mahtava. Tämä on forza 2 kanssa suunnilleen yhtä pakollisia ostoksia.

Käyttäjän Wespa kuva
Wespa

Hienoa. Täytyypi tämä demo sitten huomenissa latailla PC:lle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miksei pS3lle???????

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Miksei pS3:lle???????" Niinpä ottaa ittekin päähän mutta peli tehdään ensiks valmiiks X360:lle ja PC:lle ja käännetään siitä PS3:lle myöhemmin. Mutta onneks löytyy omasta tietokoneesta sen verran potkua että pystyy sen demon lataa eka siihen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jippiii!!! Aivan huippu homma - kuvat ja videot ovat näyttäneet messeviltä. Toivottavasti demon lataaminen ei kestä montaa vuotta. Tulee hyvä autopelikesä...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tätä demoa olenkin jo odotellut.

Käyttäjän mazax kuva
mazax

voi jeah....

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Lataan Forza2:ta odotellessa