Haasta F1-maailmanmestari Lewis Hamilton Gran Turismo Sportin uudella pelitilalla / Uutiset / pelaaja.fi

Haasta F1-maailmanmestari Lewis Hamilton Gran Turismo Sportin uudella pelitilalla

28.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Lewis Hamilton, Gran Turismo, Gran Turismo Sport, Lewis Hamilton Time Trial Challenge

Tänään 28. marraskuuta on jälleen Gran Turismo Sportin kuukausittaisen sisältöpäivityksen aika. Päivitys 1.50 lisää peliin viisi uutta autoa sekä tuoreita kierroksia GT League -tilaan. Samalla se valmistaa Sportin uutta pelitilaa varten, joka on mahdollista ostaa peliin PlayStation Storen kautta.

Pelitila on Lewis Hamilton Time Trial Challenge, ja siinä lähdetään tietysti haastamaan kuusinkertainen Formula 1 -maailmanmestari Lewis Hamilton kymmenessä eri aika-ajohaasteessa. Hamiltonin kerrotaan henkilökohtaisesti asettaneen peliin merkityt tavoiteajat, ja muutamassa yhteydessä hän myös auttaa opastamaan haasteiden suhteen.

Haasteista palkitaan muun muassa autoilla sekä mahdollisuudella kasvattaa krediittirajansa 20 miljoonasta sataan miljoonaan. Vertailuja varten haasteissa on tarjolla yhtälailla netin yli päivitettävät pistelistat.

Lewis Hamilton Time Trial Challengelle kertyy hintaa näillä näkymin noin kahdeksan euroa.

Sportin 1.50-päivitykseen kuuluvat ajoneuvot ovat:

  • RE Amemiya FD3S RX-7 (N400)
  • Jaguar Vision Gran Turismo Coupe 20 (Gr.X)
  • RUF CTR3 ’07 (N700)
  • Toyota 86 GT “Limited” ’16 (N200)
  • BMW M3 Coupe ’03 (N300)

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rap kuva
rap

Mahtavaa että vielä kahden vuoden jälkeenkin tuovat uutta pelattavaa peliin. Tästä voisi niin moni peli ottaa mallia. Ostoon menee uusi Time Trial heti.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus rap

Mahtavaa että vielä kahden vuoden jälkeenkin tuovat uutta pelattavaa peliin. Tästä voisi niin moni peli ottaa mallia. Ostoon menee uusi Time Trial heti.

No jaa. Mieluummin pelaisin pelini kokonaan heti paketista kuin että pitäisi vielä kahden vuoden jälkeen palata saman pelin pariin jonkun päivityksen takia.