Haastaja ilmaantuu: Suomalaista huippupeliosaamista uudella videolla

Suomalainen Theory Interactive lyö luun kurkkuun ensimmäisellä trailerillaan Reset-pelistään.

26.4.2012 12:49

Aina välillä sattuu eteen jotain todella houkuttelevaa ja yllättävää. Täysin tutkien alla operoineet suomalaiskehittäjät julkaisivat käsittämättömän näyttävän esittelyvideon tulevasta pelistään. Omaa tuotantoa oleva pelimoottori näyttää jo nyt hyvältä, eikä videolla studion mukaan edes olla käytetty korkeatarkkuuksisia tekstuureja, geometriaa tai efektejä.

Reset -esittelyvideo

Reset on ensimmäisen persoonan kuvakulmasta esitetty yksinpelattava yhteistyö-pulmapeli (Kuulenko nimen, Portal?). Se haluaa tarjota vahvan tunnelman ja tarinan. Pelin koukku on ajan manipulaatio, jolla voit palata ajassa taaksepäin auttamaan itseäsi pulmia ratkoaksesi.

Tekijät

Suomalainen Theory Interactive on kahden taiteilijan perustama indie-studio jossa parivaljakko omien sanojensa mukaan työskentelee kynin ja näppäimistöin. Käsikirjoittajan, taiteilijan ja suunnittelijan roolissa häärivä Alpo Oksaharju ja ohjelmoijan, säveltäjän ja suunnitteljan titteliä kantava Mikko Kallinen eivät ole tuntemattomia tekijöitä alalla ja molemmat työskentelivätkin aikaisemmin Futuremarkilla.

Kuten Reset-pelin esittelystäkin voi huomata, ei teknologia kalpene maailman parhaimmistolle. Täysin omaa tuotantoa oleva pelimoottori kantaa nimeä Praxis.

Lähde: Reset

 

Lisää luettavaa