Haastaja WWE-painipeleille: TNA Wrestling / Uutiset / pelaaja.fi

Haastaja WWE-painipeleille: TNA Wrestling

28.01.2007 // Kirjoittanut: Riot
32

Midway julkaisee vuonna 2008 TNA Wrestling -pelin, jota kehittää sen Los Angelesissa sijaitseva studio.

Pelistä ei ole kerrottu sen enempää, mutta luvassa pitäisi olla TNA-sarjalle ominaisesti väkivaltaisempaa, raaempaa ja seksikkämpää showpainia kuin mitä WWE tarjoaa. Sekään ei haittaa, että THQ:n erinomainen WWE-pelisarja saa jälleen kilpailijan.

Lataa TNA Wrestling -pelin traileri tästä (19 Mt, Quicktime MOV).

promo.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tuoppi kuva
Tuoppi

Haastajia tarvitaan aina, jotta saadaan parempia pelejä. Toivottavasti tämä olisi WWE:tä parempi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

TNA! TNA! TNA!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

TNA! TNA! Sääli vaan että tuo kuva on jo todella vanha. Noista enää AJ Styles (Keskimäinen) on TNA:ssa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

WWE:stä pidän enemmän kuin TNA:sta vaikka sekin hyvä on.

Toivottavasti tuee hyvä peli.
Painipeleistä pidän kyllä paljon.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Kuulostas mielenkiintoiselta.

Käyttäjän dante_727 kuva
dante_727

No kyllähä peelo peeloja tuntee :)

Kiva uutinen vaikka olenkin enemmän WWE fani :)

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Ei kyllä tule menestymään. Onko Kurt Angle muuten saatu peliin?

En usko, että TNA:lla on tarpeeksi fanipohjaa siihen, että sen peli voisi haastaa WWE pelin. WWE pelit ovat myöskin kehittyneet huimasti sitten todella surkean Just Bring Itin jälkeen (puhumattakaan mistään Super Wrestlemaniasta). Nyt pikku hiljaa niitä voi alkaa pitämään jo ihan hyvinä yrityksinä ja selkeästi kehityskäyrä ei ole vielä päässyt edes vauhtiin. TNA on uusi yrittäjä ja vaikka heidän ohjelmallaan onkin jo yli miljoona katsojaa viikottain, ei se vedä vertoja vielä Raw:n luvuille, jotka ovat usein yli nelinkertaiset Impactiin verrattuna.

Ja mitä peliin tulee... En uskalla odottaa laatua. Onhan se hauskaa, että TNA saa oman pelinsä, mutta mielummin olisin nähnyt EA:n sen julkaisijana. Tällöin peli olisi varmasti ollut enemmän tapetilla ja pelistä olisi ollut jotain hyötyä itse TNA:llekin. Nyt uskon tämän olevan vain paska peli, joka jää tähän yhteen osaan, myy 13 kappaletta eikä vie TNA:ta mihinkään suuntaan. Smackdown vs. Raw 2007 jyrää edelleen!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

paskoja ne on kaikki paini pelit

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Snake, täytyy muistaa, että Midway on todella vahva Yhdysvalloissa ja kasvattaa koko ajan operaatioitaan Euroopassa. Siksi oltin katsomassa niiden pelejä. Mortal Kombat Armageddonia on myyty yli 1.1 miljoonaa kappaletta maailmassa....kyllä Midway osaa noita mättöjään myydä. ne on myös tehnyt tota TNA-peliä pitkään, oska tietää, että markkinoille ei voi tuoda mitään puolarikamaa.

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Jep, puhuin taas mututuntumalta. Midway ei ole isoimpia nimiä Euroopassa ja on helppo niputtaa TNA peli paskojen kastiin.

Täytyy kuitenkin muistaa, että wrestling on jumalattoman vaikea laji siirtää peliksi. THQ:n WWE:t ovat onnistuneet suhteellisen hyvin, mutta todella kaukana ollaan vielä sellaisesta laadusta mitä wrestling-faneilla on lupa odottaa. Ja WWE sarja on vuosia vanha ja sitä on viilailtu paljon. Mutta ei pidäkään alkaa liian pessimistiseksi, menee koko harrastuksesta into tätä menoa :) Positiivisin mielin TNA peliä odotetaan ja toivotaan, että peli tekee myös TNA:lle itselleen hyvää ja tuo näkyvyyttä. Miljoona myynti nimittäin nostaisi oleellisesti TNA:nkin suosiota Amerikassa. Ja toisi firman tunnetummaksi myös Euroopassa.

Jännä juttu miten pelit vaikuttavat ihan tosielämään. Tässä olisi ihan pidemmänkin jutun aihetta. Tony Hawk nimeä en ollut itse henkilökohtaisesti edes kuullut ennen peliä...