Haastava PlayStation-räiskintä Helldivers lisää löylyä ilmaisella sisällöllä

Ruotsalaiskehittäjä Arrowhead Game Studios on esitellyt pikaisesti, mitä sen tuore Helldivers-pelin sisältö onkaan tuomassa mukanaan kehuttuun yhteistyöräiskintään.

11.5.2015 10:38

Maaliskuusta asti PlayStation-pelaajilta yhteistyökykyä kysellyt Helldivers-räiskintä on saamassa paikkoin uuden mittavahkon päivityksen. Uhmaavasti tuore päivitys kantaa nimeä Turning up the Heat ja sen on erityisesti määrä kipata peliin jonkin verran uutta ilmaista sisältöä pelattavaksi.

Aivan täyttä tietoa ei ole tuotu julkisuuteen vielä siitä, mitä kaikkea mahdollista Turning up the Heat onkaan mukanaan vielä tuomassa. Kehittäjä Arrowhead Game Studiosin toimesta nettiin on kirjoitushetkellä tuotu kuitenkin kaksi tulevista koitoksista vilauksia antavaa videota. Toinen pätkistä esittelee uusia peliin lisättäviä tehtäviä, kun taas toinen keskittyy uusiin vihollisiin.

Mahdollisesti lisää videoita päivitystä koskien voi vielä olla myös tulossa. Niitä voi koettaa pitää silmällä Arrowheadin YouTube-kanavalla. Vuorostaan Pelaaja-lehden varsin kehuja pursuavan arvostelun Helldiversista voi lukaista tästä.

Maaliskuussa pelistä tehtiin myös PelaajaHD-video.

Lisää luettavaa