Haastava PlayStation-räiskintä Helldivers saapuu yllättäen pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Haastava PlayStation-räiskintä Helldivers saapuu yllättäen pc:lle

8.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

PlayStationeilla alkuvuodesta tavattu yhteistyövetoinen räiskintäpeli Helldivers on saapumassa pc:lle. Peli on saavuttamassa Steamin niinkin nopeasti kuin joulukuussa, jolloin se on napattavissa Windows-koneille varustettuna jo valmiiksi kaikilla Helldiversiin tähän mennessä julkaistulla kolmella ilmaisella laajennuksella sekä muutamalla pienemmällä lisäominaisuudella.

– Olemme tehneet parhaamme varmistaaksemme, että peli tuntuu parhaalta mahdolliselta pc:llä pelattuna. Laajojen grafiikkaoptioiden, muokattavien kontrollien ja lisätyn teksti-chatin kanssa toivomme täyttävämme kaiken sen, mitä pelaajat pc-peliltä odottavat, pelin ohjaaja Johan Pilestedt kertoo.

Helldiversin saapuminen pc:lle ei ole ollut missään vaiheessa mikään ilmiselvä asia. Vaikka pelin onkin kehittänyt itsenäinen ruotsalaisstudio Arrowhead Games, on sen julkaisijana toiminut Sony Computer Entertainment, jolla ei ole samanlaista historiaa Steam-julkaisujen kanssa kuin esimerkiksi Microsoft Studiosilla. Pc:lle asti Helldivers ei saavukaan varsinaisesti SCE-nimen alla, vaan Sony julkaisee pelin käyttäen PlayStation Mobile -brändiään.

Pelaaja-lehden arvostelun Helldiversista voi katsastaa tästä. Aiheesta on tehty myös PelaajaHD-video.

Lähde: Arrowhead Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä vaikuttaa edelleenkin kaikin puolin loistavalta muttei ole vieläkään saanut kavereita maaniteltua tätä ostamaan. Nyt kävikin vähän jo mielessä, että josko tuota päräyttäisi oikein kunnolla ja ostaisi pitkästä aikaa pc:lle jonkun pelin! Sieltä voisi löytyäkin tyyppejä tätä pelaamaan. Tosin ehkä silti mieluummin jään tänne olohuoneen puolelle, kuten tähänkin mennessä...

Nostoja