Haastavaksi HC-toimintaroolipeliksi kuvailtu Lords of the Fallen julki virallisesti

Entisen The Witcher -tuottajan uusin peliprojekti Lords of the Fallen astelee varmemmin julkisuuteen. Pelin on luvattu olevan esillä tulevilla E3-messuilla.

16.5.2013 17:19

City Interactiven ja Deck 13:n kunnianhimoiselta vaikuttava toimintaroolipeli Lords of the Fallen on julkistettu julkaisijansa toimesta virallisesti. City Interactive on samalla vahvistanut, että peli on pelattavissa kesäkuun alkupuolella järjestettävillä E3-messuilla.

Alkujaan Project RPG -nimellä tunnettua peliä on työstämässä aikoinaan The Witcher 2:n vanhempana tuottajana toiminut Tomasz Gop. Luvassa onkin herralta jälleen kolmannen persoonan toimintaa, jota on tällä kertaa toistuvasti kuvailtu erittäin haastavaksi ja jota on myös luvattu värittää monipuolisella hahmonkehityksellä. Peliä onkin kehittäjien toimesta verrattu aikoinaan muun muassa Dark Soulsiin.

Mukaan luvataan vahvoja mahdollisuuksia vaikuttaa pelin tarinaan. Juonessa kohdattava maailma on jakautunut kahtia kaatuneen jumalhahmon vastustajiin ja seuraajiin, joiden kohtaloon pelaaja päätöksillään vaikuttaa. Samalla myös päähenkilön oma tarina löytää muotonsa.

Toisin kuin alkujaan Project RPG:stä puhuttaessa, on Lords of the Fallenin kerrottu nyt suuntaavaan nykyisten konsolien sijaan seuraavan sukupolven pelilaitteille ensi vuoden puolella. Myös pc-versio on toki lisäksi myös työn alla.

Lähde: City Interactive

Lisää luettavaa