Haasteesta nauttiva Darkest Dungeon on uusi miljoonakerhon jäsen, modituki tulossa

Darkest Dungeon on liittynyt miljoonamyynteihin yltäneiden pelien joukkoon. Moditukikin olisi nyt tulossa.

5.11.2016 17:15

Haasteellista luolastoseikkailua tarjoillut Darkest Dungeon on yltänyt miljoonan kappaleen myynteihin, pelin viralliset kotisivut ovat vahvistaneet.

Kehittäjä Red Hook Studiosin mukaan noin 94 prosenttia Darkest Dungeonin myynneistä on tapahtunut Steamissa, jonka puolella peli ehti olla saatavilla jo early access -kuosissa ennen sen virallista tammikuussa tapahtunutta pc-julkaisua. PlayStation 4:lle ja Vitalle peli tuotiin syyskuussa ja tähän mennessä sitä on myyty niillä yhteensä noin 50 000 kappaletta.

Maittain katsottuna Darkest Dungeon on ollut suosituin Yhdysvalloissa, kun taas alueittain vertailtuna Länsi-Euroopassa näyttäisi piisaavan eniten pelin pelaajia. SteamSpy-sivuston mukaan keskimääräinen Darkest Dungeonin omistaja on pelannut peliä 27 tunnin edestä.

Seuraavaksi Red Hook on työstämässä Darkest Dungeonia varten lisäsisältöä, jonka on määrä saapua ulos ensi vuonna. Pc-versioon puuhastellaan parhaillaan myös virallista moditukea, ja onpa uusia alustojakin pohdittu studion sisällä. Kokonaan uuden peliprojektin työstö alkaa hiljalleen olla sekin kuitenkin ajankohtainen asia studiossa, vaikkei sellaisen tuotantovaihetta olekaan vielä aloitettu.

Lähde: Darkest Dungeon

Lisää luettavaa