"Haastetta kaikille kykytasosta riippumatta" – Platinum Gamesin Transformers-peli lähestyy / Uutiset / pelaaja.fi

"Haastetta kaikille kykytasosta riippumatta" – Platinum Gamesin Transformers-peli lähestyy

29.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Platinum Gamesin ja Activisionin yhteistyönä työstämä Transformers: Devastation on saanut vielä ainakin yhden esittelyvideon ennen pelin ensi viikolla tapahtuvaa julkaisua.

Videolla pelin ohjaaja Kenji Saito (Metal Gear Rising) ja tuottaja Atsushi Kurooka (The Legend of Korra) kuvailevat tapoja, joilla he halusivat lähestyä omaa Transformers-peliään. Puheeksi videolla nousevat esimerkiksi pelin viisi vaikeustasoa, jotka on suunniteltu tarjoamaan sopivasti haastetta mahdollisimman monelle pelaajalle, oli näiden kykytaso millainen tahansa. Saito kun kokee tämän eräänlaiseksi Platinum Gamesin tunnusmerkiksi.

Pelikuvaakin videolla toki piisaa sitä kaipaaville

Transformers Devastation alkaa rantautua niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin Windows-koneillekin lokakuun 9. päivä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Vaikuttaa lupaavalta! Jos tämä olisi 20EUR:n hintainen peli ennakkotilaisin ilman epäröintiä. 50 euroa on kuitenkin sen verran kova hinta että haluan lukea useampia arvosteluja ennen ostopäätöstä.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Hmm...tämä näyttää hyvältä! Kunnon Oikeita Transformerseja, eikä mitään nykyajan Bayformers-paskaa.

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Ulkoasu miellyttää silmää. Kerrankin niitä oikeita Transformerseja.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä Rainbow_Dazed

Vaikuttaa lupaavalta! Jos tämä olisi 20EUR:n hintainen peli ennakkotilaisin ilman epäröintiä. 50 euroa on kuitenkin sen verran kova hinta että haluan lukea useampia arvosteluja ennen ostopäätöstä.

pc versiota sentäs saa alle 30€

http://www.pelimies.fi/transformers-devastation-pc.html

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac
Lainaus käyttäjältä Rainbow_Dazed

Vaikuttaa lupaavalta! Jos tämä olisi 20EUR:n hintainen peli ennakkotilaisin ilman epäröintiä. 50 euroa on kuitenkin sen verran kova hinta että haluan lukea useampia arvosteluja ennen ostopäätöstä.

PS3- sekä Xbox 360-omistajat näyttävät selviävän noin 30 euron hintalapulla. Kunhan old gen-versioilla ei vaan olisi samanlaisia ongelmia niin kuin Lego Marvel Super Heroesilla...

Olen ehkä fanittanut Transformereita viimeiset 12 vuotta, mutta siitäkään huolimatta en ole varma, että kiirehdinkö hankkimaan tätä niin pian kuin mahdollista. Vaikka peli ei tekisikään Korria laadullisesti, on se silti lajityypiltään vähemmän minun mieleeni kuin Cybertron-pelit. Epäilen myös, että kentistä tuskin tulee löytymään läheskään yhtä paljon etsittävää tilpehöörää Cybertron-peleihin verrattuna. Sinä vain paukutat tai jopa ammut populaa matalaksi ennen kuin sitten liikut putkessa eteenpäin. Ja mikäs siinä, niin kauan kuin siellä putkessa on jopa HAUSKAA...

Mutta tuo hintalappu antaa myös aihetta epäillä, että kovin pitkäkestoista huvia tuskin on tiedossa, ainakaan mitä pääkampanjaan tulee.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Graafinen tyyli on kyllä sopiva ja miellyttää itseäni. En vain ehkä nykyisin erityisemmin jaksa näitä tämän tyyppisiä pelejä. Jopa Bayonetta jäi kesken, kun senkin pariin pääsin vasta about vuosi sitten.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Sääli ettei Wii U:lle, mutta näyttää vähän siltä että pitää silti hankkia

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Oikein hyvältä näyttää mutta missä Nintendo versio

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Platimum Gamesilla on vain ikävä tapa ollut leikata sisältöä jos vaikeustasoa tiputtaa. Ärsyttää kun esim. pomotaisteluista puuttuu vaiheita, kun pelin lyö easylle. Olisi riittänyt, että omat hyökkäykset tekisivät enemmän lämää ja pomon vähemmän. Miksi poistaa sisältöä? Platinum Gamesin pelit ovat yleensä hyviä, mutta ärsyttää tuo, että ai et pääse tätä hardilla, no et ole koko peli arvoinen -tapa.

En odota ihmeitä koska tämä tulee vielä vuoden 2005 konsoleille, toivottavasti se tarkoittaa sitä, että peli on "uudella" raudalla 60fps ilman ongelmia ja vanhoille sitä mitä sattuu 10-30 välillä. Vähän kun MGS V.

Yleensä en kauheesti innostuisi tuosta graafisesta tyylistä, mutta tähän se kyllä sopii. Tuli ne alkuperäisen sarjan vibat kyllä. Täytyy katsella arvostelut ja muut ennen, kun tekee mitään päätöksiä.