Hack 'n' Slash hakkeroi tiensä Early Accessista viralliseen julkaisuun / Uutiset / pelaaja.fi

Hack 'n' Slash hakkeroi tiensä Early Accessista viralliseen julkaisuun

10.09.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Steamin Early Accessissa aikaisemmin saatavilla ollut Hack 'n' Slash on päivittynyt julkaisuversioonsa.

Double Fine -studion hakkerointia, pulmanratkaisua ja toimintaa yhdistelevä Hack 'n' Slash sai alkunsa vuonna 2012 Amnesia Fortnight -pelinkehitystapahtumasta. Early Accessiin peli saapui toukokuussa, mutta nyt ilmestyneen 1.0 -päivityksen myötä Hack 'n' Slash on täydentynyt julkaisuversioonsa. Merkittävin sisällöllinen uudistus Hack 'n' Slashin keskeneräiseen versioon verrattuna on pelin lopetusjakso, jossa pelaajat pääsevät hakkereilta suojatun linnoituksen kimppuun.

Hack 'n' Slash sisältää tuen Steam Workshop -toiminnoille, joten pelaajat voivat luoda ja jakaa omia modejaan ja pelisisältöön Steamin kautta. Peli on tarjolla 16. syyskuuta saakka 33 % alennuksella, eli hakkeroimaan pääsee vielä vajaan viikon verran 13,39 euron hinnalla.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä peli sinänsä kiinnostaa paljonkin mutta mietityttää vain miten tuo käytännössä toimii. Video previeweissä, jotka siis tuon videon perässä näkyivät, hahmo pystyy esimerkiksi yhdellä lyönnillä hakkeroimaan vihollisen antamaan hirveän määrän sydämiä. Mistä tässä sitten syntyy se haaste, se siis mietityttää, jos noin vain voit muokata vihollisia ja mahdollisesti maailmaakin.