Haetaan työharjoittelijaa pelitoimitukseen / Uutiset / pelaaja.fi

Haetaan työharjoittelijaa pelitoimitukseen

2.09.2008 // Kirjoittanut: Riot
75

H-Town Oy hakee nuorekkaaseen yritykseensä harjoittelijaa avustamaan pelitoimitusta sähköisten palvelujen tuotannossa. Harjoittelu on osa-aikaista tai kokopäiväistä ja sovitettavissa opintojen yhteyteen. Harjoittelukauden pituus on 3 kuukautta eikä siltä ajalta makseta palkkaa.

Harjoittelun kautta on mahdollisuus hankkia hyvä näkemys pelitoimituksen arjesta ja toimitustyöstä yleensä. Työtehtäviin kuuluu päätoimittajien ja toimittajien avustaminen sekä sähköisten palvelujen ylläpito ja sisällöntuotanto. Monipuolisilla työtehtävillä pyritään saamaan harjoittelijalle mahdollisimman laaja kokemus pelitoimittamisen eri osa-alueista. Työ on monipuolista ja antaa hyvää kokemuspohjaa sisällöntuotannosta verkkomediaan ja eri medioiden parissa työskentelemisestä.

Harjoittelijalta odotetaan kiinnostusta videopeleihin ja videopelikulttuuriin, oma-aloitteisuutta, tavoitteellisuutta, huolellisuutta, silmää yksityiskohdille ja hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa. Työ suoritetaan H-Town Oy:n toimistolla Helsingin Töölössä. Kirjoitusharrastus ja/tai kokemus verkkosisällöntuotannosta ovat plussaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen janne.kaitila[@]h-town.fi

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän John_Rambo kuva
John_Rambo

Tulisin mutta ei täältä korvesta pääse minnekkään ku ei oo ees vielä ajokorttiakaan.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Löytyykö teiltä mitään valtaisia ikävaatimuksia? Homma kiinnostaisi todella paljon, mutta vuosia on mittarissa vasta päälle 17, joten ajattelin varmistaa asian.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Joo, periaattessa tuo itseäkin kiinnostaisi, mutta kun Helsingistä asun n. 50 km päässä, ja ikää on 15 (pian 16), niin ei taida olla mahdollisuuksia. Mutta nuo mitä vaaditaan, niin ne kaikki ainakin löytyvät.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Potkikaa Eemeli ja hankkikaa kunnon työntekijä tilanne. Ei ole sen jälkeen enää tarvetta työharjoittelijalle.

Tai no tässähän haetaan ihan suoraan ilmaista työntekijää. Muistetaan kuitenkin, ettei vastaanottava firma saa hyötyä työharjoittelijasta, muuten työstä on maksettava myös palkkaa.

Käyttäjän patePate kuva
patePate

Jos ikää olisi tarpeeksi, asuisin pääkaupunkiseudulla ja olisin vailla töitä, voisin vaikka pistääkin hakemuksen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

''harjoittelukauden pituus on 3 kuukautta _EIKÄ_ siltä ajalta makseta palkkaa.''

... tuo lause saa luultavasti kaikki pakenemaan paikalta

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Myös minulla olisi hyviä palkattomia työpaikkoja! autonpesua, siivousta, puutarhanhoitoa jne....

työn voi halutessaan suorittaa vaikka opiskelun ohessa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tää on perjantaikevennys ilman perjantaita!!!

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Heh :) Kun porukka siirtyy opiskelemaan ja eteen tulee mahdollinen palkollinen harjoittelu jossain yrityksessä, niin moni voi huomata että harjoittelu josta saa palkkaa on aika löytö. Ei sillä että pitäisin sitä erityisen hyvänä systeeminä opiskelijärjestelmässämme tai yhteiskunnassamme. Tuli siinä silloin muutama kirosana päästettyä. Mutta näin se vaan menee.

Käyttäjän Rosecenze kuva
Rosecenze

Hmm ihan kiva mutta ei kiva, täältä 100km päästä lähteä ilman ajokorttia, vielä aikapaljon alaikäisenä, ::no. =). Muuten ehkäpä.