Hahmoluokat ja kustomointi nousevat valokeilaan Battlefield V:n uudella Gamescom-trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Hahmoluokat ja kustomointi nousevat valokeilaan Battlefield V:n uudella Gamescom-trailerilla

22.08.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
19

EA on julkaissut parhaillaan Saksassa meneillään olevan Gamescomin kunniaksi uuden trailerin Battlefield V:stä, jonka hahmoluokat ja kustomointi joutuvat erityiseen syynäykseen.

Battlefield V tuo pelisarjaan itse luodut komppaniat, joihin pelaajat voivat valita haluamansa hahmoluokat, aseet ja ajoneuvot valmiiksi sekä kustomoida näiden ulkonäön mieleisekseen.

Alkuun valittavissa on tiedustelija, rynnäköijä, lääkintämies sekä tukihenkilö, joilla kullakin on pelisarjalle tuttuun tapaan omat varusteet ja kyvyt käytettävinä. Lisää hahmoluokkia aukeaa kokemustasojen myötä. Myös aseilla ja ajoneuvoilla on eräänlaiset kykypuut, jotka tuovat näille erikoistumismahdollisuuksia.

Kykyjen lisäksi komppaniansa ulkonäköön pääsee myös puuttumaan erilaisilla kosmeettisilla esineillä, joita ansaitaan peliä pelaamalla. Julkaisussa pelaajat pääsevät räätälöimään ainoastaan sotilaitaan, mutta DICE on luvannut lisäävän myöhemmin mahdollisuuden kustomoida myös ajoneuvoja.

Uusia ominaisuuksia ja räiskintää päästään testaamaan käytännössä ensi kuussa, kun pelin avoin beta käynnistetään 6. syyskuuta. Pelin ennakkotilaavat pääsevät tantereelle puolestaan paria päivää aiemmin 4. syyskuuta.

Battlefield V julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 19. lokakuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Ei ole kyllä koskaan tullut vastaan WW2-räiskintäpeliä, josta tulisi vähemmän WW2-fiilistä. Wolfenstein The New Orderkin on täyttä höpöhöpöfiktiota, eikä edes pääosin sijoitu varsinaiseen maailmansotaan, mutta sekin osuun tunnelman puolesta napakymppiin. Mikä tässä nyt on niin vaikeaa, vai onko ne historiasta mitään ymmärtämättömät SJW:t todellakin tehneet vallankumouksen DICEn toimistolla? Kohta alan uskoa mitä vain salaliittoteorioita:

Pienet golfaplodit EA:lle siitä, että heillä on ilmeisesti pokkaa pyyhkiä natsit pois historian lehdiltä: Hakaristin välttelyn ymmärrän, mutta nyt Saksan lippu on korvattu... Preussin lipulla? Mitä tähän enää sanoisi...

Tehdään vimpan päälle poliittisesti korrekti peli yhdestä maailmanhistorian vähiten poliittisesti korrektista inhimillisestä katastrofista. Tosi tyylikäs veto.

Mutta muistetaan toki loppuun mainita vielä ne naiset, niin Patrick Söderlund voi kategorisoida tämänkin kritiikin päässään sovinistiseksi vihapuheeksi.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Olispa jo lokakuu! Odottanu tätä siitä asti ku julkistivat tämän :)

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Ennakkotilaajan etuna SJW-hahmoluokka.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tämä traileri nyt vain vahvisti sitä, että aion pysyä mahdollisimman kaukana tästä kikkareesta.

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli

Tosta sai kyllä päivän naurut kun alko selaamaan noita Youtuben kommentteja! XD

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Ihan pahaa teki tämä trailerin body shaming. Ai että WW2:n aikaan kaikki miehet, naiset ja muunsukupuoliset olivat muka "normaalipainoisia"?
Miksei omasta hahmostaan voi tehdä ylipainoista?
Eihän pelkkä violetti tukka riitä mihinkään ilman sairaalloista ylipainoa.
Vituttaa tällaiset mikroagressiot. C'mon DICE!

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus Hakli

Tosta sai kyllä päivän naurut kun alko selaamaan noita Youtuben kommentteja! XD

Parasta antia:
"GUYS HELP IM NOT EDUCATED ENOUGH TO BUY THIS GAME!!!"

Ei hätiä mitiä: Seuraavalta kauppareissulta mukaan tyylikäs fedora, joka antaa +2 intelligence ja +100% respect for wamen. Kyllä sitten GameStopin violettitukkainen Apache-taisteluhelikopterikin suostuu myymään sulle tämän pelin.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Samalla linjoilla Haerskin kanssa.

- Oli ties kuinka monta vaihtoehtoa tuoda realistisemmin naishahmo taistelukentälle, mutta otettiin se epärealistisin vaihtoehto, koukkukätinen naispuolinen brittisotilas joka hakkaa natseja jotka eivät ole saksalaisia tai natseja krikettimailalla, muutenkin touhu ei näytä toiselta maailmansodalta ollenkaan, joten sijoitus sinne oli täysin merkityksetön.

- Pelaajien solvaaminen ja kehottaminen jättämään peli hyllyyn ei saattanut olla ihan paras mahdollinen idea.

- Ketkä ovat pelin kohdeyleisöä? Julkaisutrailerin ja kansikuvan perusteella EA yritti saada naisväen mukaan pelaamaan koska siellä on vielä valtavasti käyttämätöntä ostovoimaa ja naispelaajat uudempana kohdeyleisönä voisi olla vastaanottavaisempia mikromaksujen osalta, mutta samalla unohdettiin että FPS-peligenre on vahvasti miesvoittoinen.

- Julkaistaan peli vuoden kovimpien hittipelien kanssa samaan aikaan, nerokasta, sehän onnistui loistavasti Titanfall 2:n kanssa.

En tiedä sitten miten suosittu tuo Origin Access Premier lienee, mutta se että ollaan ennakkomyynneissä 85% jäljessä Black Opsia ja edellä on myös Red Dead Redemption ja Assassin's Creed, joten ihan nappiin ei tainnut mennä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Riittää että on viihdyttävä, jota uskon kovastikin olevan, joten ei haittaa vaikka pelikentällä juoksisi smurffeja, terminaattoreita ja pari shrekkiä.

Oma ongelmattomuus tämänkin pelin suhteen johtunee siitä, etten tämänkään pelin kohdalla ole erityisesti realismia odottanutkaan. Se sijoittuu samoihin aikoihin ja paikkoihin kuin WW2 mutta muu soppa on mitä on. Riittää, että peli toimittaa sen, minkä vuoksi muutenkin pelaan. Riittää siis, että se viihdyttää.

Nyt tämä viihdyttää tosiaan jo ennen ilmestymistään, joten nappiin tuntuu menevän.

Käyttäjän frozen kuva
frozen