Titanfall-fanit hakkeroivat Apex Legendsin saadakseen kehittäjä Respawnin huomion.

Apex Legends joutui eilen ongelmiin toistaiseksi tuntemattoman hakkerin tai hakkeriryhmän vuoksi. Pelitilan valinnan sijalle oli ilmestynyt URL-osoite savetitanfall.com ja teksti, joka totesi sekä Titanfall 1:n että Apexin joutuneen hyökkäyksen kohteeksi. Tämä esti pääsyn pelitilavalintaan ja siten pelaamisen kokonaan. Lisäksi otteluista poistuvia pelaajia tervehti ”tärkeä viesti”, joka kehotti heitä vierailemaan savetitanfall.com-sivustolla ja jakamaan sitä.

Savetitanfall.com on aiemmin tänä vuonna perustettu verkkosivusto, joka pyrkii saamaan Respawnin korjaamaan Titanfallin hakkeriongelmat. Sivuston ylläpitäjä kertoi ymmärtävänsä Apex-tilanteen takana olevan mahdollisesti jonkun heidän yhteisöstään, mutta kiisti sivuston itsensä olevan asian kanssa missään tekemisissä.

Hakkerien aiheuttama haitta jatkui tuntikausia estäen useita pelaajia jonottamasta uusiin otteluihin. Linjoilla oli runsaasti väkeä 29. kesäkuuta alkaneen Genesis Collection -erikoistapahtuman houkuttelemana. Respawn onnistui korjaamaan ongelman ja palauttamaan järjestyksen aikaisin tänä aamuna.

Lähde: Dexerto

Lisää luettavaa