Hakkeriseikkailu Watch Dogs myöhästyy, ulos ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Hakkeriseikkailu Watch Dogs myöhästyy, ulos ensi vuonna

15.10.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
28

Vuoden odotetuimpien pelien joukkoon lukeutunut Watch Dogs myöhästyy. Marraskuulle alkujaan tähdätty avoimen maailman toimintaseikkailupeli onkin nyt saapumassa kauppoihin vasta ensi vuoden keväällä.

Lykkääntymistä on perusteltu perinteiseen malliin sillä, että peliä halutaan vielä hioa enemmän, jotta se voisi saavuttaa tyydyttävän laatuasteen. Päätös ei kuitenkaan ollut Ubisoftille aivan ilmiselvin mahdollinen, miksi ilmoitus asiasta saatiinkin vasta näin myöhään.

Muutoksen myötä Ubisoftin suurimmat loppuvuoden pelit ovatkin näin enää lähinnä Assassin's Creed IV: Black Flag ja South Park: The Stick of Truth. Näistä ensimmäiseksi mainitun julkaisua itse asiassa jopa aikaistettiin hiljattain, kun taas South Park matkaa kauppoihin joulukuussa.

Päivitys kello 19.25: Ubisoftin lehdistötiedote valaisee, että myös ajopeli The Crew'n julkaisu lykkääntyy. Peli on määrä saada kauppoihin joskus ensi vuoden maaliskuun jälkeen.

Lähde: Ubi Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän TheUglyBeard kuva
TheUglyBeard

Yllätys..?

Eipä sinänsä haittaa. Peli on ennakkotilattuna PS4:lle, mutta en nyt mitenkään liekeissä ole sen suhteen enää, joten helposti voin odotella.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Voi pahus, noh, ei voi mitään....

Käyttäjän Kimppis kuva
Kimppis

Jaaha... Watch Dogs oli tarkoitus hankkia Killzonen lisäksi PS4:n julkaisussa. Tosin kiinnostus peliä kohtaan on laskenut Sleeping Dogsia ja GTA V:ta pelatessa. Tosin ihan hyvä juttu, että peliä saadaan nyt hiottua ennen julkaisua.

Milläköhän pitäisi "korvata" tuo Watch Dogs? Ehdotuksia? Battlefield 4 vaikuttaa hyvältä, mutta en kahta FPS-peliä ala kerralla hankkimaan. Paras vaihtoehto lienee Fifa? Knack kiinnostaa, mutta pelin laatu on kovin epävarma. Musta hevonen sanoisin.

Käyttäjän Saneus kuva
Saneus

Jääpähä enemmän aikaa AC IV black flagille ja Batman Arkham originsille.

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

Olisiko kvartaalitaloudella mitään tekemistä tämän kanssa? (Samoin FF XIII-3), Näyttää sijoittaville paremmalta kun voidaan sanoa että tämänkin 3kk aikana saatiin ulos megapeli.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Jaahas. No tuli sitten loppuvuoden kalenteriin tilaa yhden Watch Dogsin verran. Nyt perumaan ennakkotilaus ja alustaksi vaihtuu PS4.

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Olin aikeissa ostaa pelin PS4:n julkaisussa, mutta pitää näköjään tyytyä Knackiin ja Killzoneen.

Käyttäjän maxwell83 kuva
maxwell83

Ensin siirtävät AC4:n nykygen-versiot aikasemmaksi, sitten siirtävät Watch Dogsin ja The Crew:n ensi vuoteen. Eli ensin rahat AC4:n karsituista versioista, sitten kunnon versioista ja myöhemmin sitten muista peleistä. Kai nuo loputkin pelit on ajoitettu siten, etteivät julkaisut mene päällekkäin toistensa kanssa.

Toisaalta jos syy tosiaan tuo pelin hiominen, niin hyvä juttu. Itse vaan uskon, että syy on raha.

Käyttäjän Atomi kuva
Atomi

Ei haittaa sitten yhtään, koska en osta pelejä julkaisussa (GTA V oli poikkeus.) Kun odottaa niin hinnat tippuu ja muutenkin monta vanhempaa peliä odottaa pelaamista. Niin ja sitten PS Plussasta tulee pelattavaa kuukausittain.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Ei haittaa :). Ostan pelin muutekin kun hintaa tippuu vaikka on yksi tulevista mielenkiintoisista peleistä :).