Half-Life 2 sai vaivihkaa ison päivityksen vuosien tauon jälkeen

Valve on julkaissut uuden Half-Life 2 -päivityksen betatestiin.

20.10.2021 09:01

Valve on julkaissut uuden Half-Life 2 -päivityksen vuosien tauon jälkeen. Half-Life 2:n betatestihaaraan julkaistu päivitys tuo pitkästä aikaa varsin merkittäviä uudistuksia vuonna 2004 julkaistuun peliin.

Uusi betaversio nostaa pelin näkökentän maksimiarvon 110 asteeseen, sovittaa käyttöliittymän tukemaan ultrawide-näyttöresoluutioita, lisää tuen Vulkan-grafiikkarajapinnalle ja korjaa koko joukon vuosia vanhoja bugeja. Päivitys on vielä keskeneräinen ja sen kerrotaan aiheuttavan pieniä teknisiä ongelmia, mutta Half-Life 2:n betatestaamisesta kiinnostuneet pelaajat voivat napata sen liittymällä Steamissa pelin betatestiin.

Valve ei ole vahvistanut päivityksen antia julkisesti, mutta todennäköisimmin päivitys valmistelee Half-Life 2:ta Valven Steam Deck -pelilaitteen julkaisun varalle. Valve julkisti äskettäin myös uuden luokitusjärjestelmän, joka kertoo kuinka hyvin Steam-pelikirjaston pelit toimivat yhtiön kannettavalla pc:llä. Odotettavissa lienee siis vastaavanlaisia päivityksiä myös muille Valve-pelikirjaston julkaisuille.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa