Half-Life 3 -traileria pukkaa, eikä kyseessä ole varsinaisesti edes aprillipila / Uutiset / pelaaja.fi

Half-Life 3 -traileria pukkaa, eikä kyseessä ole varsinaisesti edes aprillipila

1.04.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5

Half-Life 3 tai vaihtoehtoisesti Half-Life 2: Episode 3 on odotuttanut pelikansaa. Half-Life 3:sta onkin ilmaantunut traileri, joka ajankohdasta huolimatta ei ole aprillipila vaan muutaman päivän takainen ja erittäin vaikuttava fanitekoinen luomus.

Half-Life 3 -fanitrailerista vastaava DP Pictures juhlistaa videolla omaa viisivuotista taivaltaan, ja se esittelee näkemyksen Gordon Freemanin ja Alyx Vancen tulevista seikkailuista. Virallisesti Half-Lifen jatkosta ei ole puhuttu ja pukahdettu, vaikka salaliittoteoreetikot löytävätkin pelin olemassaolosta jatkuvasti epämääräisiä todisteita.

Katsasta fanivideo ohesta!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

no hitto luulin et oikee half life 3 traileri tuli.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Aprillipila tai ei, taas tuli tultua johdatetuksi harhaan...

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Jahas, on näköjään Adrian Shephardkin päässyt traileriin mukaan :D....ihan hieno pätkä, odottavan aika on pitkä, Valvella kun tuntuu olevan yhtä sun toista projektia meneillään, mutta toivottavasti siellä vain salaillaan Half-Life 3:sta sen takia, ettei kävisi kuten HL2:n kanssa....eli niille jotka eivät muista, pelin koodi pääsi vuotamaan, jonka johdosta piraattiversioita myytiin Venäjällä ja pelin julkaisu myöhästyi vuodella.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onneksi ei ole oikea Half-Life 3 traileri. Olis aika kehno peli graafisesti tulossa siinä tapauksessa. Titanfall näyttää hyvältä jos laitetaan rinnakkain.

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

Nyt kyllä johdatettiin harhaan otsikolla