Gears of War -kehittäjä Epic Games valmistautuu sulkemaan oman Impossible Studios -toimipisteensä.

Yhdysvalloissa Marylandin osavaltiossa sijaitsevan puljun kohtalosta kertoi itse Epicin perustajäsen Tim Sweeney lyhyesti Epicin kotisivuilla. Mies pohjusti päätöstä toteamalla vain, ettei studion ylläpitäminen ole toiminut emoyhtiön kannalta halutulla tavalla.

Päätöksen myötä iOS-peli Infinity Blade: Dungeonsin kehitys tyssää ainakin toviksi. Epicin on nyt mietittävä, mitä se tekee pelinsä kanssa kehittäjien lähtiessä yhtiöstä.

Impossible Studios saatiin pystyyn vasta viime vuoden elokuussa. Syntyessään se keräsi puoleensa paljolti huomiota, sillä Epic työllisti sen avulla useita entisen Big Huge Gamesin työttämäksi jääneitä työntekijöitä. Kingdoms of Amalur -pelistä tutuksi tullut pelitalo oli osa konkurssin tehnyttä 38 Studiosia.

Aivan tyhjän päälle erotettuja työntekijöitä ei sentään Epicin toimesta jätetä. Yhtiö on kertonut maksavansa miehistölle kolmen kuukauden edestä erorahaa, minkä ohella heille annetaan mahdollisuus perustaa uusi Impossible Studios -nimeä kantava pelitalo ja käyttää sen yhteydessä myös suljetun studion karhulogoa.

Lähde: Epic Games

Lisää luettavaa