Halloweenia ei erityisemmin juuri Suomessa juhlita, mutta se ei tarkoita, etteikö täälläkin voitaisi silti aina silloin tällöin juhlapäivän eduista kuitenkin nauttia. Lähestyvien kurpitsajuhlien kunniaksi useat pelilatauskaupat ovatkin nyt innostuneet erilaisista halloween-alennusmyynneistä, jotka ovat tietysti hyödynnettävissä myös aina kylmässä Pohjolassakin asti.

Kerroimme jo aiemmin viime viikolla PlayStation Storen halloween-aleista, mutta rinnalleen ne ovat nyt saaneet myös niin GOG.comin kuin myös Steamin omat pyhäinpäiväriehat. Tempauksista molemmat kestävät viikonlopun ja tarjoavat varsin vaihtelevaa pelattavaa tarjoushinnoin aina The Witcher -tuotoksista Grand Theft Autoon.

Toki kaiken halloween-ilottelun keskellä uusinta Humble Bundle -pakettiakaan ei välttämättä kannata unohtaa. Seuraavan kahden viikon ajaksi myyntiin ollaan saatu nyt Humble Jumbo Bundle 5, josta mukaansa voi napata tällä kertaa esimerkiksi Spintiresin, Insurgencyn ja Blackguards-sarjan. Paketilla tuettavat hyväntekeväisyysjärjestöt ovat Amerikan Punainen risti, Direct Relief ja IGDA Foundation, joskin joukkoa voi halutessaan laajentaa vielä myös yhdellä itse valitsemallaan järjestöllä.

Ohessa päärynä.

Lisää luettavaa