Halloween-alennukset valloittivat pelilatauskaupat / Uutiset / pelaaja.fi

Halloween-alennukset valloittivat pelilatauskaupat

30.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Halloweenia ei erityisemmin juuri Suomessa juhlita, mutta se ei tarkoita, etteikö täälläkin voitaisi silti aina silloin tällöin juhlapäivän eduista kuitenkin nauttia. Lähestyvien kurpitsajuhlien kunniaksi useat pelilatauskaupat ovatkin nyt innostuneet erilaisista halloween-alennusmyynneistä, jotka ovat tietysti hyödynnettävissä myös aina kylmässä Pohjolassakin asti.

Kerroimme jo aiemmin viime viikolla PlayStation Storen halloween-aleista, mutta rinnalleen ne ovat nyt saaneet myös niin GOG.comin kuin myös Steamin omat pyhäinpäiväriehat. Tempauksista molemmat kestävät viikonlopun ja tarjoavat varsin vaihtelevaa pelattavaa tarjoushinnoin aina The Witcher -tuotoksista Grand Theft Autoon.

Toki kaiken halloween-ilottelun keskellä uusinta Humble Bundle -pakettiakaan ei välttämättä kannata unohtaa. Seuraavan kahden viikon ajaksi myyntiin ollaan saatu nyt Humble Jumbo Bundle 5, josta mukaansa voi napata tällä kertaa esimerkiksi Spintiresin, Insurgencyn ja Blackguards-sarjan. Paketilla tuettavat hyväntekeväisyysjärjestöt ovat Amerikan Punainen risti, Direct Relief ja IGDA Foundation, joskin joukkoa voi halutessaan laajentaa vielä myös yhdellä itse valitsemallaan järjestöllä.

Ohessa päärynä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän The_Apiens kuva
The_Apiens

Mä haluan päärynän.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Antakaa vittu se päärynä.

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Minä olen päärynä 8)

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Hieno päärynä. Haluan sen enemmän kuin ale pelin.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Höh, kaikki raha meni Somaan. Päärynäkin ois kelvannut.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Nyt en tainnut sisäistää muuta kuin tuon päärynän. Sori.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kai nuo Steamin ja GOG:n tarjoukset voisi tsekata läpi. Konsoleillehan en digitaalista osta, edes halvalla ja muutenkin Sonyn ja MS:n käsitys halvasta on eri kuin minun.

Taitaa kuitenkin riittää tuon Maiden of Black Water ihan tarpeeksi tahraamaan kalsarit tänä vuonna.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä snaketus

-- muutenkin Sonyn ja MS:n käsitys halvasta on eri kuin minun.

Ehkä Steamin, sun muiden pc-puolen alennuksiin tottuneena homma menee tuohon mutta kyllä minusta -50% on jo hyvä hinta Sonyn ja MS:nkin tarjoamille tuotteille. Ei tosiaan mitään melkein ilmaista Steam-kamaa mutta silloin pitää pysyä pc-puolella jos ei muu kelpaa.

Käyttäjän Kyratiroyals kuva
Kyratiroyals

-