Halloween-juhlat käynnistyivät Rocket Leaguessa

Rocket League juhlii halloweenia käynnistämällä uuden tapahtumakäytännön, jonka voimin pelaajat voivat ansaita lisävarusteita pelissä ilmaiseksi.

18.10.2017 15:13

Psyonix on esitellyt uuden tapahtumakäytännön Rocket Leagueen näin lähestyvän halloweenin kunniaksi..

Tästä viikosta aina marraskuun 6. päivään asti pelissä vietetään Haunted Hallowsiksi kutsutta tapahtumaa, jonka aikana verkko-otteluista on mahdollista tienata uutta Candy corn -valuuttaa. Kyseistä uutuusvaluutta on mahdollista vaihtaa sekä muutamiin halloween-teemaisiin varusteisiin että myös uusiin decryptor-esineisiin. Decryptorit ovat siitä erikoisia, että niillä on mahdollista avata pelissä ansaittavissa olevia varustelaatikoita ilman tarvetta maksullisten avainten hankkimiselle.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Rocket League tarjoaa mahdollisuuden avata peliin noin vuosi sitten esiteltyjä varustelaatikoita ilmaiseksi ilman avaimia. Psyonixin tarkoituksena ei ole ilmeisesti myöskään hylätä käytäntöä halloweenin jälkeen, vaan jatkaa sitä muiden erikoistapahtumien muodossa. Aivan loputtomasti näin Haunted Hallowsinkaan aikoihin edusta ei voi tosin nauttia, sillä decryptoreita näyttäisi olevan ansaittavissa aina rajattu määrä kullekin pelaajalle. Decryptoreilla saatuja varusteita ei voi myöskään vaihtaa muiden pelaajien kanssa.

Lähde: Rocket League (kotisivu)

Lisää luettavaa