Halloween muuttui juuri kammottavammaksi: uusi Bubsy-peli sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Halloween muuttui juuri kammottavammaksi: uusi Bubsy-peli sai julkaisupäivän

24.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Monien hämmästykseksi alkukesästä julkistettu uusi Bubsy-tasoloikkapeli on edelleen mitä enemmissä määrin valmisteilla. The Woolies Strikes Backiksi kutsuttu jatko-osa on saanut Gamescom-messujen myötä julkaisupäivän, joka osuu uhkaavasti lokakuun 31. päivälle.

Peli on tulossa PlayStation 4:lle ja pc:lle. Uusimman trailerin siitä löytää alla.

Uutta Bubsya kehittelee Black Forest Games, joka toi aiemmin myös Giana Sistersin nykyaikaan. Tulossa voi siis ehdottomasti olla vielä oikein pätevä videopeliseikkailu Bubsyn tasapaksusta historiasta huolimatta.

Osuvasti tällä viikolla julkaisija THQ Nordic ilmoitti hankkineensa Black Forest Gamesin täyteen omistukseensa. Giana Sisters ja muut studion hallinnoimat nimikkeet kuuluvat jatkossa siis sen omistukseen. Bubsy-peliä ollaan julkaisemassa vielä kuitenkin hiljattain nimellisesti henkiinherätetyn Accolade-nimen alla.

Lähde: GamesIndustry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei paljon auta tuon hahmon älyttömän ärsyttävä persoonallisuus. Juuri sellainen pahalla tapaa amerikkalaisen piirretyn rasittavan kuuloinen ja muutenkin ärsyttävä tyyppi. Nuo jututkaan ei yksin ole se ärsyttävä tekijä, sillä jos samat asiat sanoisi joku eri tavalla, niin niissä ei olisi mitään vikaa. Voisivat olla jopa ihan ok.

Mitä tuohon peliin muuten tulee: se Giana Sisterskin oli aika laimea ja tämä tuo hyvinkin paljon sen mieleen. Melkein jopa kuin olisi vain lyöty uudet hahmomallit sen pelin päälle.

Nostoja