Halloween saapui Overwatchiin uuden yhteistyötilan ja varusteiden muodossa

Overwatch juhlii seuraavat kolmisen viikkoa halloweenia uuden kosmeettisen sälän ja yhteistyötilan muodossa.

11.10.2016 22:54

Halloween on ottanut haltuunsa Blizzard-räiskintä Overwatchin.

Seuraavan kolmen viikon ajaksi peliin on saapunut väliaikaisesti ansaittavaksi yli sata uutta kosmeettista esinettä, jotka kaikki on teemoitettu halloweeniin sopien. Samalla peli on saanut myös uuden väliaikaisen Brawl-tilan, joka kilpailullisen kokemuksen sijaan haastaakin nyt yhteistyöpelaamiseen tekoälyä vastaan. Hollywood-kenttä näyttää sekin saaneen lisäksi muutamia visuaalisia muutoksia.

Myös uusia pelikokemusta hiovia ja monipuolistavia muutoksia on samalla tuotu peliin. Niiden myötä Overwatch on saanut esimerkiksi pelin parhaita kilpailullisia pelaajia esittelevän pistelistan sekä Anaa, Widowmakeria ja Junkratia koskevia tasapainotusmuutoksia. Kilpatilaa pelatessa ottelusta lähteneet tai verkkoyhteyden takia pudonneet pelaajat voivat jatkossa myös yrittää palata kesken jääneeseen otteluun, mikäli he vain näin mielievät tehdä.

Kokonaisuudessaan listan päivityksen muutoksista voi katsella pelin foorumeilta. Ohessa vuorostaan uutta halloween-sisältöä esittelevä päivitys. Aiheeseen liittyvä uusi Overwatch-sarjakuva on myös parhaillaan luettavissa pelin kotisivuilta.

Lähde: Overwatch (kotisivu)

Lisää luettavaa