Halo 2 räiskii pian paranneltuna pc:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Halo 2 räiskii pian paranneltuna pc:llä

5.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Halo, Halo 2, Halo 2: Anniversary, Bungie, 343 Industries, Microsoft, Steam, Microsoft Store, fps, julkaisupäivä

Microsoft jatkaa tässä kuussa Halo-tarjonnan vahvistamista pc:llä. Seuraavaksi tuloaan tekee alustalle Halo 2: Anniversary, joka ilmestyy Steamiin ja Microsoft Storeen toukokuun 12. päivä.

Halo 2: Anniversary on ehostettu versio alkuperäiseltä Xboxilta alkujaan nähdystä toisesta Halo-pelistä. Alun perin vuodelta 2007 tuttua räiskintää päästään pelaamaan siis päivitetyllä ulkoasulla ja äänill', vaikka myös vanhaa kulmikkaampaa tyyliä tuetaan myös.

Alkujaan ehostetumpi Anniversary-versio julkaistiin Xbox Onelle vuonna 2014.

Pc:n muiden Halo-julkaisujen tavoin Halo 2: Anniversary julkaistaan ensisijaisesti osana vähitellen täydentyvää Halo: The Master Chief Collection -pakettia. Sitä ennen paketti on tuonut pc:lle myös Halo: Reachin ja Halo: Combat Evolved Anniversaryn. Tuloaan tekevät yhä Halo 3, Halo 3: ODST sekä Halo 4.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Tätä tuli testattua etukäteen PC:llä jokin aika sitten ja jäi kaivelemaan edelleen ensimmäinen kampanjan kenttä - sitä ei meinaa enää saada legendaryllä yksin läpi. Jouduin vetämään saman kentän heroicilla 2017 boxilla, kun ei vaan irronnut. Aikoinaan taistelin kentän OG Xboxilla legellä läpi, mutta vinetto! Nyt, kun PC:lle tulee, niin meinaan ottaa revanssin, sillä kaikki Halot on yksin vedetty legellä.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Palaa itsellekin mieleen legendary haaste. Muistan hyvin kun OG boxilla tahkosin noita läpi. Vaati uskomatonta luovuutta saada osa kentistä läpi. Halo oli se peli, joka näytti, että myös konsoieille voidaan tehdä hyviä FSP pelejä ja joykalla voi myös niitä pelata.

Hienoa, että Halot saadaan myös PC:lle. Kaikki respectit Spencerille ja Microsoftille, että pelit tuodaan myös PC:lle. Kuluttaja saa vapauden valita alustan millä pelaa.