Halo 2 saa uusia moninpelikenttiä / Uutiset / pelaaja.fi

Halo 2 saa uusia moninpelikenttiä

31.03.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
17

Microsoft ja Bungie aikovat julkaista Halo 2:een kaksi uutta moninpelikarttaa. Xbox 360 -pelaajien lisäksi myös Xboxin omistajat pystyvät lataamaan kentät verkosta.

Molemmat pelialueet ovat päivitettyjä versioita Halo: Combat Evolvedin taisteluareenoista. Yksi pelin suosituimmista moninpelikentistä, Hang 'Em High, on kokenut graafisen kasvojenkohotuksen, saanut sisällöllisiä lisäyksiä ja uuden nimenkin. Nyt kenttä tunnetaan Tombstonena.

Myös toinen kartta, Derelict, on päivitetty Halo 2 -aikaan. Sen uusi nimi on Desolation.

Uudet moninpelikentät ovat ladattavissa noin kolmen euron hintaan 17. huhtikuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Enää en kyllä rupea Halo 2:een uusia mappeja ostamaan, kolmas osa kun jo lymyilee horisontissa. Muutenkaan enää jaksa tuota Halo 2:sta, Gears jyrää!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mites vanhan Xboxin omistajat maksavat latauksensa? Käsittääkseni tämä on eka kerta, kun vanhallekin poxille käypä sisältö on maksullista. Onko järkeä, kun kaikki edelliset H2:n kartat olivat maksuttomia?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ylempi vierailija saa kyllä ottaa asioista selvää ennenkuin kirjoittaa yhtään mitään.

Halo 2:n kartat olivat aluksi maksullisia, mutta muuttuivat myöhemmin ilmaisiksi. Tottakai, voithan vieläkin ostaa Halo triple Packin jossa tulee mukana Halo 1, Halo 2 ja map-pack, siis jos ei Liveä ole.

Mutta, näin tällä kertaa. Laadukkaita karttoja ovat. Itse vain suosin vieläkin ensimmäisen Halon karttoja. Niin paljon hyviä "vääntö" muistoja.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onhan Xbox ykkösellä ollut peleissä viakka kuinka moness amaksullista sisältöä ja miten niin "miten voi maksaa?" tottakai tililtä maksetaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tai luottokortilla..

Menee kyllä itsellä lataukseen koska Halo 2 on edelleen paras verkkopeli ikinä.

Käyttäjän halofani kuva
halofani

Elikkä xbox360:n livestä voi ladata nuo halo2 uudet karttat?Hyvin mielenkiintoista.Pitäneen ladata kun saan xbox360 koneen.

Käyttäjän Hakkiz kuva
Hakkiz

Poikkeuksellisesti kartat on ostettava molemmilla Xbox-konsoleilla luottokortilla. Microsoft-pisteet eivät kelpaa, koska Live-kauppapaikkaa ei käytetä karttojen julkaisuun. Sen sijaan ne hankitaan Xbox 360:llakin pelin omassa latausohjelmassa, kuten alkuperäisellä Xboxilla oli tapana. Xbox-perintöä on myös se, että lataamiseen vaaditaan maksullinen Live-tili.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana kartat eivät itse asiassa ole täysin Bungien tekemiä, vaan niiden uudelleen suunnittelu ja kääntäminen Halo 2:n pelimoottorille on ollut vain muutaman kuukauden toimineen Certain Affinity -nimisen pelitalon vastuulla.

Poppoon perusti viime vuoden lopulla Max Hoberman, joka aiemmin johti muun muassa Halo 2:n ja 3:n moninpelisuunnittelua. Mukana on myös muita alan veteraaneja.

Certain Affinity ei aio pysytellä yksinomaan Xbox-alustoilla, mutta läheiset suhteet Microsoftin ja Bungien kanssa sekä kokemus Xbox 360:lla työskentelystä ovat heille kuulemma eduksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"BULLSHIT! Testaa kaikkia muita ennen kuin alat jauhamaan paskaa!"
Ok, yhdyn niiden kanssa jotka pitää Yanathania paskimpana käyttäjänä..
Halo2:ssa on parhain nettipeli mitä oon konsoli maailmassa nähny, GoWissa se on ehkä hieman parempi, mutta Halo2 jaksaa innostaa aina, lisä mapit on hunajaa sormille..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

”Menee kyllä itsellä lataukseen koska Halo 2 on edelleen paras verkkopeli ikinä.”

BULLSHIT! Testaa kaikkia muita ennen kuin alat jauhamaan paskaa!
-
-
Eiköhän tuo kaveri tiedä oman mielipiteensä paremmin kuin sä Yanathan?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

voi perhana kun ei oo livee