Halo 3 myi miljoonia ja nosti Xboxin myyntiä puolella / Uutiset / pelaaja.fi

Halo 3 myi miljoonia ja nosti Xboxin myyntiä puolella

19.10.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
27

Amerikan myydyin peli syyskuussa oli odotetusti Halo 3. Halo jätti kilpailijansa taakseen myymällä syyskuun aikana 3,3 miljoonaa kappaletta. Listan toiseksi myydyin nimike, Wii Play, jäi jälkeen selvästi 282 000 kappaleen myynnillään. Halo 3 myi siis noin 12 kertaa enemmän kuin listan kakkossijalla ollut ja kaksi kertaa enemmän kuin kymmenen myydyimmän yhdeksän muuta nimikettä yhteensä.

Sen lisäksi, että Halo 3 johti selvästi myyntitilastoja, se myi myös huomattavan määrän Xboxeja. Xbox 360:n myynti lisääntyi noin puolella edellisestä kuusta myyden 528 000 konsolia. Wii ylsi 501 000 konsoliin Sonyn jäädessä 119 000 myytyyn laitteeseen. Syyskuussa PlayStation 3:n hintaa ei ollut vielä laskettu, mikä vaikuttanee lukuihin.

Laitemyynnit:

Xbox 360: 527 800
Wii: 501 000
Nintendo DS: 495 800
PlayStation Portable: 284 500
PlayStation 2: 215 000
PlayStation 3: 119 400
Game Boy Advance: 75 000

Lähde: Games Industry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ylläripylläri.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Kyllähän tuo varmaan meillä kaikilla odotettavissa oli ja ei mikään yllätys. Mietin vain jos monetkin ovat halo 3 takia ostanut xbox 360,niin mahtaakohan he viellä odotella mitään pelejä,vai myykö laitteen pois pelattuaan pelin läpi. Ei voi tietää. Osa saattaa kyllä näinkin toimia,toivottavasti vain pieni osa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Reggie oli väärässä! Kyllä Halo3 myy bokseja :P

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvä homma MS:lle. Mielenkiintoista nähdä ensi vuonna, kuinka MGS4:n julkaisu vaikuttaa PS3:n myyntiin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Reggie oli todella väärässä...hmmm myyköhän Metroid 3 Wiitä?? kuten väitin ettei.
Halo 3 jyrää

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Reggie oli väärässä! Kyllä Halo3 myy bokseja"

Myy kyllä, mutta selvästi odotuksia heikommin. Myyntilukujen tuplaaminen ei nimittäin ole kovinkaan suuri saavutus siihen nähden kuinka halo3:n piti fanipoikien mielestä olla messiaspeli joka ratkaisee konsolisodan microsoftin eduksi. Ihan vertailun vuoksi ps3:n myynnithän lähes kolminkertaistuivat Euroopassa sen hinnanlaskun myötä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aivan, tuossa tosiaan on pointtia.
Ei halo niin täydellinen ole, että voisi ratkaista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Odottakaa vaan, kunhan seuraava GTA saadaan myyntiin. Kun kerran X360:llä pelit näyttävät yhtä hyviltä tai paremmilta, PS3: hankkivat vain ne, jotka arvostavat niitä PS3:n ominaisuuksia, jotka siinä ovat mutta joita ei ole X360:llä. PS3 on hinnanalennuksesta riippumatta kuitenkin se kallein konsoli. Sonyn politiikka saattaakin olla osasyy konsolin heikkoon menestykseen tällä kertaa, sillä PS2 tarjosi useita palveluja, mutta oli silti kohtuuhintainen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Odottakaa vaan, kunhan seuraava GTA saadaan myyntiin. Kun kerran X360:llä pelit näyttävät yhtä hyviltä tai paremmilta, PS3: hankkivat vain ne, jotka arvostavat niitä PS3:n ominaisuuksia, jotka siinä ovat mutta joita ei ole X360:llä. PS3 on hinnanalennuksesta riippumatta kuitenkin se kallein konsoli. Sonyn politiikka saattaakin olla osasyy konsolin heikkoon menestykseen tällä kertaa, sillä PS2 tarjosi useita palveluja, mutta oli silti kohtuuhintainen."

Huoh.. Laatu ja ominaisuudet maksavat, kuten aina. Mutta onhan sitä hintaa karsittu, ja luultavasti tullaan myös karsimaan lisää. Ja mitä tohon Sonyn politiikkaan, niin kyllä se mun mielestä ihan kohtuuhyvin toimii.
Tottahan se, että PS3n ostavat vain ne jotka arvostavat sen ominaisuuksia (ja ne joilla sitä pätäkkää on laitteeseen), mutta lyön pääni pantiksi, että PS3n myynti nousee, kunhan vain ne PSn brändipelit sieltä tulevat.

Ja ei, en ole fanipoika, vaikka siltä vähän tämä kieliasu saattaakin näyttää. Itse en omista konsolin konsolia, lukuunottamatta PSPtä. ;P

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Wii varmaan nousee helposti kärkeen sitten marraskuussa, kun Galaxy tulee.