Halo 3: ODST päivättiin ensimmäistä kertaa pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Halo 3: ODST päivättiin ensimmäistä kertaa pc:lle

14.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Halo, Halo 3: ODST, ODST, Firefight, Microsoft, 343 Industries

Halo-sarjan pc-valloitus on jatkumassa taas ensi viikolla 22. syyskuuta. Julkaisujärjestyksessä on seuraavaksi se hieman pienimuotoisempi räiskintätapaus Halo 3: ODST, jossa ei hypätä spartalaissolttujen saappaisiin, vaan lähdetään sotaan edustaen tavanomaisemmista ihmisistä koostuvia Orbital Drop Shock Troopers -joukkoja.

4K-resoluutioon ja lukitsematonta ruudunpäivitystä tukemaan päivitetty Halo 3: ODST:n pc-versio tuo mukanaan niin 11 tehtävästä koostuvan tarinakampanjan kuin sen Firefight-moninpelitilan. Siinä kamppailemaan päästään yhteistyönä aina vain voimistuvia Covenant-aaltoja vastaan.

Halo 3: ODST tuodaan pc:lle tuttuun tapaan osana Xbox Onelta jo aiemmin tuttua Halo: The Master Chief Collection -pakettia. Sen mukana pc:lle on saatu jo myös niin Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 sekä Halo: Reach. Tuloaan tekee yhä myös Halo 4.

Pelaamaan pelejä on päässyt niin Microsoft Storen kuin Steaminkin kautta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

ODST = paras Halo. Pimeä jopa pelottava miljöö yhdistettynä jaksotettuun kerrontaan ovat jotain mitä en ole muissa sarjan peleissä, jos missään pelissä, nähnyt vielä toistattavan.