Halo 3 päätyi kauppoihin viikkoa liian aikaisin / Uutiset / pelaaja.fi

Halo 3 päätyi kauppoihin viikkoa liian aikaisin

20.09.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
36

Useita kappaleita Halo 3:a on eksynyt pelaajien käsiin liian aikaisin. Brittiläinen pelikauppa Argos ei noudattanut Microsoftin asettamaa julkaisupäivää, vaan myi useita kappaleita Halo 3:a viikkoa liian aikaisin.

Argosin kautta pelin sai käsiinsä osa Eurogamerin foorumeilla kirjoitelleista pelaajista, jotka julkaisivat sanojensa tueksi kuvia pelikotelosta ja levystä. Eurogamer uutisoi pääsivullaan tapahtuneesta. Osa kappaleista päätyi myyntiin eBayhin, joten pelaajilla on mahdollisuus saada oma Halo 3 viikonlopuksi.

Microsoft ilmoitti hetkeä myöhemmin, ettei se aio jäädyttää ennenaikaisesti pelin saaneiden käyttäjätilejä. Aiemmin tässä kuussa Halo 3 -varas sai käyttökiellon aina vuoteen 10 000 asti.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aika väkisin yritetään saada iso haloo aikaan, ei ketään kiinnosta!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pistin tilaukseen Halo3 Ebaysta vaikka tulee myös ennakkotilauksena Legendary Edition noh myyn tuon noraali version sitten kun Legendary tulee minulle :D

Laitoin postia myyjälle että saanko hyvällä summalla suoraan ostettua ja lupasi vastata muutaman tunnin päästä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On tuo muuten aika törkeää myydä pelejä noin paljon etukäteen varsinkin tälläisiä suuria hittipelejä... Tuohan on selkeästi epäreilua muita kauppoja kohtaan sekä julkaisijaakin.

Eikös Halo 2:sen kohdalla käynyt suomessakin noin että myytiin etuajassa kun ostin Halo 2:sen anttilasta jo 4 päivä ennen julkaisua.
Anttilahan kyllä sai varoituksen siitä.

Käyttäjän FatasSfuK kuva
FatasSfuK

Taitaa olla vähän vaikeaa tuo rankaiseminen aikaisemmin myynnistä. Joku isompi ketju jolla merkittävä rooli pelien myynnissä saattaa päästä varoituksella mutta sitten nämä pienemmät yritykset saattavat joutua useamman kuukauden banniin eli esim. M$ pelit tulisivat kuukausia julkaisusta kyseiseen kauppaa ^_^ Reilua peliä.

Käyttäjän Tuninki kuva
Tuninki

Nyt kävi näin.
Myytiinhän BioShockia Suomessakin ennen julkaisupäivää, ainakin muistaakseni.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Microsoft ei osaa tehdä mitään oikein.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

jossai netis oli levitetty huhuu et halo 3 tulee myös pc:lle oliks se ny 24.9 (siis kumminki saman päivän ku x0:lle), ja mun luokkalaiset uskoki :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Myytiinhän BioShockia Suomessakin ennen julkaisupäivää, ainakin muistaakseni."
Näinhän siinä kävi. Itse sain oman kappaleeni paria päivää ennen julkaisua.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

minusta olisi oikeus ja kohtuus että jokainen liike saa alkaa myymään kamaa juuri sillä hetkellä kun sitä varastoon saavat.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Microsoft ei osaa tehdä mitään oikein."

Niin siis miten tämä liittyy Microsoftiin? Ei MS mitään ole munannut. Ja tuskin se ketään liikaa haittaa vaikka pelin saisikin jo ennen julkaisupäivää. Luo vain suunnatonta iloa sarjan faneille. Harmi, ettei omalle kohdalle ole vielä osunut mikään peli etukäteen :/

Nostoja