Halo 3 tulossa syksyllä - näin pelaat betaa / Uutiset / pelaaja.fi

Halo 3 tulossa syksyllä - näin pelaat betaa

19.02.2007 // Kirjoittanut: LassiK
19

Microsoftin kovin Xbox 360 -paukku, Halo 3, julkaistaan syksyllä 2007. Bungien sivustolle päivitetty mainosjuliste näyttää ensimmäistä kertaa virallisen julkaisuajankohdan.

halo3iso.jpg

Bungien päivityksessä kehutaan myös esimerkiksi sitä, kuinka vaikuttavilta tutut paikat maapallolla näyttävät raunioituneina.

Halo 3:n betatesti alkaa sen sijaan Bungien mukaan "keväällä", todennäköisesti kevään loppupuolella. Betan käyttö on Bungien mukaan helppoa: perjantaina 23. helmikuuta ilmestyvän Crackdown-pelin latausvalikosta löytyy toiminto, jolla beta haetaan omalle konsolille sitten kun testiversio julkaistaan. Lataamisen jälkeenkin beta täytyy aina käynnistää Crackdownin kautta.

Halo 3:n ohjausjärjestelmään on lisätty yksi uusi toiminto, jota pelaajat tällä hetkellä arvuuttelevat. X-näppäimelle on varattu ominaisuus, joka on varjeltu salaisuus.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän TheKid kuva
TheKid

Tämän takia pitää kyllä ostaa Xbox360.

Käyttäjän Janne82 kuva
Janne82

Mutta eikös kaikilla kovilla pelimiehillä ole jo Xbox 360? On on on,paneen paneen!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ne on nimenomaan niitä panomiehiä. Ne on pannu metrossa junassa kaupungin bussissa...

:D Nojoo. Eiköhän siitä Halosta vielä kunnon peli tule, niillä ei ole varaa tössiä edes sitä betaa siihen malliin että porukalla laantuisi kiinnostus. Pelin on yksinkertaisesti näytettävä ja tunnuttava erinomaiselle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

X-nippula, bullettime?

Pahaenteinen juliste, fall... hehe.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Nojoo. Eiköhän siitä Halosta vielä kunnon peli tule, niillä ei ole varaa tössiä edes sitä betaa siihen malliin että porukalla laantuisi kiinnostus. Pelin on yksinkertaisesti näytettävä ja tunnuttava erinomaiselle."

Tuo beta ei ole mikään demo, jos et tiedä betan merkitystä, ja vielä mp beta, että miksi se julkaistaan niin sinun ei kannata tuollaista ruveta selittämään. Monet sinunlaisesi ihmiset tulevat pettymään rankasti kun odotatte betatestiversiosta niin paljon.

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Oma veikkaukseni on, että beta on tarkoitettu markkinointitarkoituksiin vähintään yhtä paljon kuin testaamiseen.

Microsoftin työntekijät ovat takoneet alphaa jo viime lokakuusta lähtien, joten todennäköisesti pelaajat pääsevät käsiksi jo varsin hiottuun betaan, joka maistuu jo demolta.

Sillä on hyvä nostaa hypeä PlayStation 3:a vastaan, luulen Microsoftin ajattelevan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hihii!! Kikattaa tyttömäisesti ja odottaa HALO3:a into pinkeenä!!! :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miksi Halo 3 käännyttäisi ketään, jos ei Halo ja Halo 2 sitä ole aiemmin tehneet? Tai oikeastaan Halo, koska se oli mullistava konsoli FPS. Halo 2 taasen vain jatko-osa. Aivan niinkuin Halo 3 tulee olemaan. Rengas on keksitty jo... Ne jotka ovat aikoneet ostaa PS3:n eivät tule muuttamaan mieltään Halo 3:n takia, joten ei se tule vaikuttamaan PS3:n myyntiin millään tavalla. MS:llä liian suuria luuloja...

Käyttäjän lemmu kuva
lemmu

Tätä peliä onkin jo odotettu!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei ikävä kyllä kiinosta yhtään...

Nostoja