343 Industries on paljastanut Halo 3:n pc-version julkisen testivaiheen käynnistyvän kesäkuun kahden ensimmäisen viikon aikana.

Tuoreessa tiedotteessa tekijät ilmoittavat sisäisten testien käynnistyneen odotettua aiemmin ja partnereille suunnatun betavaiheen alkavan jo tällä viikolla. Muiden käsiin beta tuodaan aikaisintaan ensi viikolla.

Virallisen pc-julkaisun Halo 3 saattaisikin siten saada heinäkuun puolivälissä, jos aikataulua verrataan pelisarjan aiempiin osiin. Pari viikkoa sitten julkaistu Halo 2 tuotiin yleiseen testiin huhtikuun alussa, josta lopulliseen tuotokseen kesti aikaa reilu kuukausi. Tähän toki vaikuttavat useat eri seikat, joten aikataulu voi heittää suuntaan tai toiseen.

Studio paljasti aiemmin toukokuussa, että myös Halo 3: ODST on tuotu alfatestattavaksi. Tuoreimmassa tiedotteessa ei kuitenkaan puhuta kuin Halo 3:sta.

Halo 3 on osa pc:lle joulukuussa julkaistua The Master Chief Collectionia, jonka puuttuvat osat tuodaan pelattavaksi yksi kerrallaan. Tähän mennessä kokoelmasta löytyvät Halo: Reach, Halo: Combat Evolved sekä Halo 2: Anniversary.

Lähde: Halo Waypoint

Lisää luettavaa