BioWarella parhaillaan kehitteillä olevan uuden Mass Effect -pelin pääkäsikirjoittaja on selvinnyt. Pelitalon virallinen blogi vahvistaa, että kynäilyvastuun pelistä on ottanut vastaan Chris Schlerf, joka aikaisemmin on toiminut myös Halo 4:n pääkäsikirjoittajana.

Schlerf on ehtinyt työskennellä uuden Mass Effectin parissa nyt aika tarkalleen vuoden verran. Omien sanojensa mukaan hän on varsin hahmokeskeinen kirjoittaja, eli hän nimenomaan pyrkii luomiensa persoonien avulla tempaisemaan pelaajat mukaansa.

Uusi Mass Effect on Schlerfille toinen suuremman mittaluokan peliprojekti. Ennen pelejä hän on kerännyt enemmän kokemusta tv:n ja elokuvien puolelta.

Pääkäsikirjoittajan paljastumisesta huolimatta varsinaiset yksityiskohdat uudesta Mass Effectista ovat noin muuten vielä kovin harvassa. Kuluvalla viikolla BioWare toki julkaisi uuden läjän konseptikuvia pelistä, mutta ei juuri tukenut niitä erityisen suurella informaatiovyöryllä. Viimeisimpänä BioWare on lähinnä sanonut, että uusin peli tulee kertomaan tarinan sankariksi nousemisesta, kun alkuperäisessa trilogiassa Shepardia juhlittiin sankarina käytännössä jo alusta asti.

Ohessa mainitut konseptikuvat. Osa niistä kuvastaa jo maailmoja, jotka toimivat koteina muutamille uuden Mass Effectin uusille alien-roduille.

Lähde: BioWare Blog, Mass Effect (Facebook),  Eurogamer

Lisää luettavaa