Halo 5: Guardiansia ei aiota optimoida Xbox Series X:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Halo 5: Guardiansia ei aiota optimoida Xbox Series X:lle

27.10.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4
Halo 5: Guardians, 343 Industries, Halo

343 Industries on paljastanut aikeensa olla optimoimatta Halo 5: Guardiansia Microsoftin tuleville Xbox Series -konsoleille.

Kotisivuillaan kehittäjät ilmoittivat, ettei heillä ole aikeita tarjota pelisarjan tuoreimmalle osalle samanlaista päivitystä kuin Halo: The Master Chief Collectionille. Halo 5 hyötyy muiden vanhempien pelien lailla silti Xbox Series -konsoleiden eduista, kuten nopeammista latausajoista ja tasaisemmasta ruudunpäivityksestä.

Uutinen voi tulla pienoisena pettymyksenä sen jälkeen, kun studio ilmoitti tuovansa MCC-kokoelman Xbox Series X:lle 4K-resoluutioon päivitettynä ja jopa 120 ruudun kuvataajuuteen yltävänä kokemuksena 17. marraskuuta.

Lähde: Halo Waypoint

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän TheJokke007 kuva
TheJokke007

Varmasti aika perusteltu päätös. Halo Infinite on myöhässä, joten kaikki 343:n käsiparit pitänee laittaa sen kehitykseen, vaikka iso studio onkin. Lisäksi Halo 5:n 4K -päivitys One X:lle on jo todella hyvän näköinen ja 60 FPS. Engine on joustava mitä tulee dynaamiseen resoluutioon, eli säätää sekä X-, että Y -akselia erikseen. Series X:llä dynaaminen resoluutio todennäköisesti pysyy lähinnä maksimissa, eli 4K:ssä. Series S tuleekin sitten olemaan mielenkiintoisempi kysymys, kun ei tue One X -upgradeja.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Halo 5 lakaistaan kaikessa hiljaisuudessa maton alle ja Infinite on kuin sitä ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Toisaalta monien mielestä Halo-sarjan pohjanoteeraus, joten ei ehkä hirveästi Halo-faneja haittaa, prioriteetti on kuitenkin niissä peleissä joista yhteisöllä on lämpimiä muistoja. Ei ehkä välttämättä tapahdu nyt, mutta ehkä kun Infinite on saatu valmiiksi.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus Lahis

Halo 5 lakaistaan kaikessa hiljaisuudessa maton alle ja Infinite on kuin sitä ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

Aivan, omasta mielestä surkein halo..niin ja infinite sisältää mikromaksuja joten mietinkin sen ostoa uudelleen..empä taida.

Nostoja