Halo 5: Guardiansille julkaisupäivä ja kaksi arvoituksellista traileria / Uutiset / pelaaja.fi

Halo 5: Guardiansille julkaisupäivä ja kaksi arvoituksellista traileria

30.03.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
9
Halo 5: Guardiansille julkaisupäivä ja kaksi arvoituksellista traileria

Halo 5: Guardians on vihdoin saanut virallisen julkaisupäivän.

Microsoftin mukaan Xbox One -yksinoikeuspeli julkaistaan maailmanlaajuisesti tiistaina 27. lokakuuta. Uutinen läväytettiin trailerimuodossa televisioruuduille eilisiltaisen The Walking Dead -päätösjakson aikana Yhdysvalloissa.

Halo-sarjaa tällä hetkellä kehittävän 343 Industriesin johtaja Bonnie Ross ylisti peliä maasta taivaisiin julkistustiedotteessa, ja mainitsi sen tekevän kunnollisen debyyttinsä kesäkuun E3-messuilla.

Halo 5: Guardians on peli, joka lunastaa vihdoin sarjan lupaukset. Haluamme ällistyttää pelaajat maailmojen ja taisteluiden koolla, Ross visioi.

Mainoskatkoilla eilen näytetyt trailerit jatkavat noin viikko sitten verkossa käynnistetyn, sarjan sankari Master Chiefin tekoja kyseenalaistavan #HunttheTruth-mainoskampanjan uomissa. Master Chiefia metsästävän Locken ja tämän kohteen dramaattisesta yhteenotosta näytettiin jakson aikana kaksi eri versiota, ja on ilmeisesti kunkin katsojan pääteltävissä, mitä paikalla oikeasti tapahtui.

Uudet trailerit voi katsoa lähetysjärjestyksessään alta.

Lähde: Xbox Wire, IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gimble kuva
Gimble

Aika jännä! Päästäänkähän pelissä pelaamaan 2 erillistä tarinaa, toinen Locken ja toinen Chieffin näkökulmasta?

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Julkaisupäivä... more like päivä jolloin sitä ei julkaista (ellei sitten taas mennä MCC:n linjalla eli keskeneräinen peli myyntiin).

Käyttäjän Shadow-of-Sundered-Star kuva
Shadow-of-Sunde...
Lainaus käyttäjältä Gimble

Aika jännä! Päästäänkähän pelissä pelaamaan 2 erillistä tarinaa, toinen Locken ja toinen Chieffin näkökulmasta?

Has been confirmed. Samalla kaavalla kuin Halo 2.

Julkistuksesta lähtien viralliset ja epäviralliset hypetyslausunnot on painottaneet aika vahvasti pelin ympäristöjen kokoa. Tod.näk. yksinpeli omaa myös jonkinlaisen avoimemman rakenteen/maailman.

Käyttäjän Gimble kuva
Gimble
Lainaus käyttäjältä Shadow-of-Sundered-Star

[quote='käyttäjältä Gimble']Aika jännä! Päästäänkähän pelissä pelaamaan 2 erillistä tarinaa, toinen Locken ja toinen Chieffin näkökulmasta?[/quote]

Has been confirmed. Samalla kaavalla kuin Halo 2.

Julkistuksesta lähtien viralliset ja epäviralliset hypetyslausunnot on painottaneet aika vahvasti pelin ympäristöjen kokoa. Tod.näk. yksinpeli omaa myös jonkinlaisen avoimen rakenteen/maailman.

Juuh, itekki muistan 343 toitottaneen maailman ja taisteluiden kokoa muutamaan otteeseen.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Täytyy sanoa, että sitten Halo 3:n aiheuttaman valtaisan hypen (ja lievän pettymyksen jälkeen) ei ole yksikään sarjan osa kiinnostanut enää samalla tavalla....mutta kaikki mitä Halo 5:sta on näytetty, vihjailtu ja sanottu on nostanut odotukset jälleen korkealle. Lähes niin korkealle, että melkein tekisi mieli käydä Xbone ja MCC ostamassa ennen H5:n julkaisua.

Etenkin tuo kahdelta eri näkökantilta koettu kampanja, jota jäin Halo 2:n jälkeen kaipaamaan + lupaukset avoimemmasta pelimaailmasta ja suuremmista taisteluista, joista tuli haaveiltua jo Halo 3:n nostattaman hypen aikoihin.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Luottoni 343:een on todella kova. Ainut epävarmuutta herättänyt asia oli taannoinen uutinen Halo 4:n pääkäsikirjoittajan lähdöstä Biowarelle, mutta kaiken nähdyn ja kerrotun (ja moninpelibetan) perusteella Halo 5:stä pitäisi tulla loistava peli. Can't wait. :)

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Pidän siitä, että kehitystiimillä näyttäisi olevan selkeä visio Halo 5:n suhteen.Halo 4:n kampanja oli varsin mainio, mutta samalla turvallista Halo-kaavaa noudattava pläjäys. Viides peli näyttäisi ravistelevan perinteitä sekä moninpelin että kampanjan puolella. Master Chiefin ja agentti Locken välinen vastakkainasettelu vaikuttaa ennakkoon ihan kiinnostavalta konseptilta, josta voi seurata vaikka mitä. Odotan varovaisen toiveikkaana.

Osa faneista muuten oikeasti tuohtui tuosta ensimmäisestä trailerista. Huutelivat facebookissa että jos Master Chief kuolee, koko Halo-sarja kuolee. Mitä hittoa ihmiset? Sehän on ukko vihreässä haarniskassa.

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Vaikka kuinka tekis mieli sanoa vaikka ja mitä koko hommaa vastaan, nii ei se auta ku antaa mahdollisuus...(kunhan tekevät pelicaanista taas yhtä coolin näköisen kuin mitä se oli Reachissa, niin paljon on anteeksi annettu :) ).

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Liekö avaruushaarniskan ohjastamisesta jo niin kauan vai mikä on, mutta nämä vähäeleiset trailerit saivat hypeä pintaan.