Halo 5 saa yli 200 euron keräilyversion / Uutiset / pelaaja.fi

Halo 5 saa yli 200 euron keräilyversion

29.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Microsoft on paljastanut tuovansa Halo 5: Guardiansista saataville ainakin kolme erilaista myyntiversiota.

Xbox Onelle ensi vuonna saapuvasta räiskintäpelistä tulee olemaan mahdollista hankkia niin perusversio, Limited Edition -paketti kuin myös mittava Collector's Edition -setti. Näistä Limited Editionin kerrotaan kustantavan sata euroa ja Collector's Editionin 250 euroa.

Limited Editionissa mukaansa tulee saamaan joukon Spartan-toimintaa "parantavaa" digitaalista sisältöä sekä jonkinlaisia yksinoikeusesineitä metallikansiin käärittynä. Collector's Edition saa vuorostaan kaiken tämän sekä muun muassa jonkinlaisen Halo 5 -muistopatsaan.

Microsoft lupaa olla täsmällisempi erikoiversioiden sisällön suhteen lähitulevaisuudessa.

Halo 5:n ennakkotilaajat tulevat myös saamaan kaupan päälle jonkinlaisen julisteen.

Osuvasti nyt maanantaina Microsoft ja 343 Industries ovat laittaneet virallisesti käyntiin myös Halo 5: Guardiansin moninpelibeetan. Mukaan testaajaksi pääsee, mikäli hallusta löytyy Halo: The Master Chief Collection -paketti.

Lähde: Xbox Wire, Microsoft Suomi

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Aikaisemmista on ostettu kallein versio, mutta tuosta varmaan ihan perus paketti. Muuten limited olisi aika varma valinta, mutta en minä ala maksaa kymmeniä euroja jostain digital sälästä. Ennen noissa tuli ties mitä taustatietoa ja aseiden blueprintejä jne ja jopa pakkaukset oli pelin universumiin liittyviä.

Käyttäjän Core kuva
Core

Itse en ole kova Halo-fani, mutta yksinpelikampanjat kiinnostavat. Halo MCC on mahtava paketti minunlaiselleni, jolla ei ikinä ollut "oikeaa konsolia" Halojen pelaamiseen. Koitan tässä tahkoa kunkin pääsarjan pelin läpi ja Halo 5 tulee varmaan hommattua hintaluokkaan 30€, sitten kun sellainen jostain fyysisenä siihen hintaan löytyy.

Käyttäjän Arbiter- kuva
Arbiter-

Pakko kai se on....
Tämä H5-beta on tuntunut ensimmäisten 10matsin jälkeen pirun hyvältä! Muistuttaa vanhaa turvallista H3 jollain eriskummallisella tavalla mutta samalla se tuntuu silti niin "uudelta". Loistavvaa paskaa!

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Limited edition tulee varmaan hommattua :).

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Halo 3:n ja Reachin Legendary-versiot hyllystä löytyvät, mutta Halo 4:n kohdalla ei vastaavaa isoa pakettia tullut, joten tuli hommattua vain perusversio....kuten varmaan tästäkin, koska 200e en ala maksamaan ja 100e digitaali sisällöstä kuulostaa sekin tyyriltä/turhalta, joten sitten joskus tulee varmaankin perusversio hommattua....hyllytila muutenkin vähissä, joten noita massiivisempia Collector's Editioneita ei tule osteltua kuin ainoastaan jos sattuu löytämään huomattavasti halvemmalla tai se on ns. "pakko saada", esim Warcraft IV:n tai Half-Lifen 3:n CE:stä (olettaen että nuo pelit joskus vielä saadaan markkinoille) olisin jopa valmis 200e maksamaan :D

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itse sorrun valitettavan usein juuri siihen "vähän" parempaan editioon. En koskaan suostu ostamaan sitä kaikkein kalleinta, mutta pientä keräilijän vikaa näyttää minustakin löytyvän. ;)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Näin kerääjänä on pakko sanoa, että normi versio on paras. Se on halvin ja vie vähiten tilaa sekä näyttää parhaalta siellä muiden pelien joukossa. Typeriä nuo isot, turhaa roinaa sisältävät laatikot jos nimenomaan kerää pelejä. Digitaalisesta roinasta maksaminen vasta pehmeetä onkin.

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Taidan itse tyytyä normiversioon.