Halo 5:n beta pyörii 60 fps -ruudunpäivitysvauhdilla, mutta vajaalla resoluutiolla / Uutiset / pelaaja.fi

Halo 5:n beta pyörii 60 fps -ruudunpäivitysvauhdilla, mutta vajaalla resoluutiolla

11.11.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
27
Halo 5:n beta pyörii 60 fps -ruudunpäivitysvauhdilla

343 Industries on paljastanut teknisiä yksityiskohtia Xbox Onen tulevasta yksinoikeusräiskintäpeli Halo 5: Guardiansista.

Kehittäjästudion mukaan Halo 5: Guardians pyörii ainakin betatestinsä aikaan vielä 720p -resoluutiolla ja 60 kuvaa/sekunti -ruudunpäivitysnopeudella. Joulukuussa alkavan moninpelibetatestin pääpaino on kuitenkin studion pomo Josh Holmesin mukaan pelattavuuden hiomisessa.

-Tasapainotamme ja säädämme pelimekanismeja. Kaikki graafinen kiillotus ja optimointi tapahtuu tyypillisesti tuotantosyklin loppupäässä, Holmes muistuttaa.

-Tämä ei tule olemaan pelin lopullinen resoluutio. Voitte kuvitella, että projektin lopun ajan keskitymme kiillottamaan pelin ulkoasua. Voitte odottaa sen näyttävän upealta ilmestyessään.

Kolmen viikon mittainen betatesti on saatavilla joulukuun lopusta alkaen Halo: The Master Chief Collectionin oostajille. Halo 5: Guardiansin betatestissä on mukana kaikkiaan kolme pelimuotoa ja seitsemän karttaa, joiden valintaan 343 Industries aikoo päästää pelaajat osallistumaan.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma

Hemmetin hyvä uutinen. Kerrankin pelattavuus ja sulavuus on etusijalla. Sen jälkeen vasta hiotaan ulkoasua.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

LOOL ei o True Next-Gen™ nauttikaa silmäsyövästänne.

Käyttäjän sasukeluffy kuva
sasukeluffy

Aika hyvin jos jo vuosi ennen julkasua pyörii 720p/60fps. Betalle täydellinen yhdistelmä todellaki..

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

Uskon että saavat 60fps/1080 onhan kyse sentään halosta.

Käyttäjän Ruby kuva
Ruby

Vähän kyllä pelottaa nuo multiplayerin uudistukset, vaikka ihan hyviäkin siellä oli. Ainakin beta alkoi kiinnostamaan enemmän.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Jää kyllä tämä beta kaupan hyllyyn sillä onhan tuo ala-arvoista toimintaa että ei saada edes 1080p joka on peleissä nykyisin pakko olla. Luulen että [insert_kilpailijan_nimi_here.exe] on maksanut 343:lle että tekevät tahallaan tällaisen pelikelvottoman pökäleen.

Terv. Nykypelaaja

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä snaketus

[quote='käyttäjältä jokunen1']Uskon että saavat 60fps/1080 onhan kyse sentään halosta.[/quote]
Halp tai ei niin ei se siihen konsoliin lisää tehoja tee. Itse veikkaan 900p ja melkein 60 fos tai vsihtuvaa resoa kuten uudessa COD:ssa. Nää konsolit vaan ei tee 1080/60 tällä graafisella tasolla mitä niiltä odotetaan. Harmi, itse plisin vaikka maksanut satasen enemmän ja ne olisi kyennyt siihen.

Kyllä aika monta ps4 peliä on, joissa on 1080/60.

Käyttäjän robaroba kuva
robaroba
Lainaus käyttäjältä Norsukampa

Jää kyllä tämä beta kaupan hyllyyn sillä onhan tuo ala-arvoista toimintaa että ei saada edes 1080p joka on peleissä nykyisin pakko olla. Luulen että [insert_kilpailijan_nimi_here.exe] on maksanut 343:lle että tekevät tahallaan tällaisen pelikelvottoman pökäleen.

Terv. Nykypelaaja

ootko tyhmä!? tiiätkö edes mitä "beta" tarkoittaa? Sitä että peliä ollaan vasta kehittämässä ja tämä on vain ensimakua tulevaan.. etkä saa ostettua tätä kaupasta erikseen vaan ne jotka ostavan master chief collectionin saavat sen.. ja kuten tekstissä luki resot eivät ole lopulliset.. opettele lukemaan

Käyttäjän chelsea kuva
chelsea

Vieläkö tämä pelisarja jatkuu..?

Alla syy miksi 720p/60fps:

Xbone: 1.31 TF GPU (12 CUs) for games
Xbone: 768 Shaders
Xbone: 48 Texture units
Xbone: 16 ROPS
Xbone: 2 ACE/ 16 queues

PS4: 1.84TF GPU ( 18 CUs) for games + 56%
PS4: 1152 Shaders +50%
PS4: 72 Texture units +50%
PS4: 32 ROPS + 100%
PS4: 8 ACE/64 queues +300%

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä jokunen1

Uskon että saavat 60fps/1080 onhan kyse sentään halosta.

Halo tai ei niin ei se siihen konsoliin lisää tehoja tee. Itse veikkaan 900p ja melkein 60 fps tai vaihtuvaa resoa kuten uudessa COD:ssa. Nää konsolit vaan ei tee 1080/60 tällä graafisella tasolla mitä niiltä odotetaan. Harmi, itse olisin vaikka maksanut satasen enemmän ja ne olisi kyennyt siihen.