Halo Infinite ilmestyy loppuvuodesta – tältä näyttää kaikille ilmainen moninpeli / Uutiset / pelaaja.fi

Halo Infinite ilmestyy loppuvuodesta – tältä näyttää kaikille ilmainen moninpeli

14.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Halo Infinite, Halo, moninpeli, 343 Industries, Microsoft, fps,

Microsoft ja 343 Industries ovat tarjonnut tuoreen silmäyksen Halo Infiniten antiin nyt viikonloppuna käynnistyneiden E3-messujen kunniaksi.

Viimeisimpänä esiripun takaa on paljastunut trailerin muodossa Infiniten moninpeli, joka on määrä julkaista kaikille ilmaisena kokemuksena maksullisen pääkampanjan rinnalla. Esille videolla nostetaan hyvin yleisluontoinen silmäys moninpelin tarjontaan, josta on pyritty kehittäjien toimesta luomaan Halon klassista toimintaa kunnioittava kokemus. Haluna 343 Industriesilla on silti myös tukea uusia pelaajia erilaisilla harjoitusominaisuuksilla. Mitä tulee vuorostaan sisällön käsittelyyn, sopii peliltä odottaa tänä päivänä kovin muodikasta kausipohjaista laajentumismallia.

Lisää Halo Infiniten moninpelin esittelyä on odotettavissa huomenna maanantaina noin kello 18.00. Video on katsottavissa YouTubessa.

Alkujaan Xbox Seriesin julkaisupeliksi kaavaillulla Halo Infinitella ei ole tällä hetkellä virallista julkaisuajankohtaa. Viimeisimmän tiedon mukaan peli on määrä nähdä silti uudella Xboxille, Xbox Onella ja pc:llä niin kampanjansa kuin moninpelinsä osalta vielä loppuvuoden aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

mp näyttää halo 5sta eli en koske
halo 6 yksipeliä odotan toivon on parempi kun 5 ja 4