Kehittäjä 343 Industries on joutunut jälleen hillitsemään huhumyllyä Halo Infiniten ympärille.

Xbox Series -julkaisupeliksi kaavaillun Halo Infiniten tiimoilta on liikkunut useampiakin huhuja pelin julkaisupäivän siirtymisen jälkeen. Nyt erään kehittäjän LinkedIn-profiilin perusteella liikkeelle lähteneiden huhujen mukaan 343 Industries olisi hyllyttänyt pelin Xbox One -version kehityksen. Pelin käyttöliittymäsuunnitelijana toimivan henkilön LinkedIn-profiilissa todettiin Halo Infiniten olevan työn alla pc:lle ja Xbox Series X/S:lle, mikä herätti kysymyksiä pelin julkaisualustoista.

343 Industriesin Halo-yhteisövastaava John Junyszek tyrmäsi huhut varsin ytimekkäästi Twitter-tilillään. Junyszek kommentoi vastauksena sittemmin poistettuun tviittiin, ettei Xbox One -versiota ole hyllytetty ja pyysi rauhaa voidakseen nauttia vapaistaan.

Aikaisempien väitteiden mukaan Halo Infiniten julkaisua oltaisiin siirtämässä vuoden 2022 puolella, mutta 343 Industries on tyrmännyt myös nämä huhut. Halo Infiniten on nykytiedon mukaan määrä ilmestyä ensi syksynä Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja pc:lle ensi syksynä.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa