Halo Infiniten haasteet jatkuvat – yhteistyökampanja ja Forge-työkalut eivät valmistu pelin julkaisuun mennessä / Uutiset / pelaaja.fi

Halo Infiniten haasteet jatkuvat – yhteistyökampanja ja Forge-työkalut eivät valmistu pelin julkaisuun mennessä

22.08.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Halo Infinite, Forge, yhteistyö, 343 industries, xbox, microsoft

Halo Infinite ei sisällä kaikkia toimintojaan vielä julkaisussa, kehittäjä 343 Industries kertoo.

343 Industriesin mukaan Halo Infiniten yhteistyökampanja ja Forge-toiminnot eivät ehdi valmiiksi vielä pelin julkaisua varten. Yhteistyöpelitilan on määrä saapua peliin aikaisintaan toisella kaudella, eli kolmisen kuukautta pelin julkaisun jälkeen. Sisällönluontityökalu Forgen taas arvioidaan saapuvan vasta puolisen vuotta julkaisun jälkeen alkavalla Halo Infiniten kolmannella kaudella. 343 Industries ei myöskään voi taata arvioitujen aikataulujen pitävän paikkaansa, vaan kertoo päiväysten voivan muuttua vielä matkan varrella.

Studion mukaan Halo Infiniten osa-alueiden viivästymisen syynä on laadun varmistaminen. Päätöstä kuvaillaan hankalaksi, mutta viivästysten avulla kehittäjät saavat lisää aikaa yhteistyökampanjan ja Forgen viimeistelyyn.

Halo Infinitellä ei ole vielä vahvistettua julkaisupäivää, mutta 343 Industriesin mukaan pelin on edelleen määrä ilmestyä tämän vuoden loppuun mennessä. Yksinpelikampanjan ohella Halo Infinitestä julkaistaan myös ilmaiseksi pelattava moninpeliversio.

Lähde: 343 Industries

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SaskaKikkare kuva
SaskaKikkare

Tämän pelin kehitys on ollut kyllä täyttä farssia. Mikseivät vaan suosiolla kuoppaa koko peliä? Mielestäni tämä sarja on muutenkin jo niin kulunut, että voisivat vaihteeksi keksiä jotain muuta.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Montakohan kertaa ne on uudelleenkäynnistäny tämän devin kehityksen aikana? Tuntuu jotenkin ihan absurdilta että aikaa on kulunut vitosesta yli tuplasti pidempään kuin koskaan aikaisemmin mainline pelien välissä eikä nyt julkaisussa ole mukana perus featureita mitkä on ollu kolmosesta eteenpäin jokaisessa spinoffissakin. Ihan älytöntä.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Olisiko 3 kuukauden lykkäys enää tässä vaiheessa tuntunut missään? Kuka niitä Halojen kampanjoita jaksaa muka yksinään pelata? Kuulostaa, että initiaalijulkaisu jää todella puolivillaiseksi.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus SaskaKikkare

Tämän pelin kehitys on ollut kyllä täyttä farssia. Mikseivät vaan suosiolla kuoppaa koko peliä? Mielestäni tämä sarja on muutenkin jo niin kulunut, että voisivat vaihteeksi keksiä jotain muuta.

Jos peliä ollaan kehitetty 6 vuotta, käytetty miljoonia taaloja ja pelin kehitys on aivan loppusuoralla niin älä ny hulluja puhu että tässä vaiheessa mitään alettaisiin kuoppaamaan 😂 monipelibetakin oli tuossa ulkona ja saanut pääosin positiivista palautetta niin ei siinä co-opin ja Forgen puuttuminen julkaisusta paljon paina, vaikka toki nämä asiat olisi pitänyt saada julkaisuun mukaan.

Muutenkin kyllä Halo on edelleen yksi Xboxin tärkeimmistä pelisarjoista vaikka sen merkitys Xboxin "lippulaiva" sarjana onkin menettänyt merkitystään/arvoaan. Jopa Halo 5 onnistui myymään hyvin vaikka olikin syystä kaikkein kritisoiden ja vähiten menestyinen peli pääsarjan peleistä. Joten miksi ihmeessä MS/Xbox hautaisi pelisarjan jolla on vielä tänä päivänäkin vannoutunut fanikunta? Sama kuin Activion-Blizzard päättäisi haudata CODin tai EA Battlefieldin, älä nyt hulluja puhu 🤣

Ja kuten todettu niin viimeinen Halo ilmestyi 6 vuotta sitten, eikä tässä välissä ole edes julkaistu mitään spinoffeja joten kyllä tuolla moni muu pelisarja on kokenut pahemman inflaation kuin Halo.

Nostoja