Halo Infiniten haasteet jatkuvat – yhteistyökampanja ja Forge-työkalut eivät valmistu pelin julkaisuun mennessä

343 Industriesilla pitää kiirettä Halo Infiniten viimeistelyssä.

22.8.2021 15:13

Halo Infinite ei sisällä kaikkia toimintojaan vielä julkaisussa, kehittäjä 343 Industries kertoo.

343 Industriesin mukaan Halo Infiniten yhteistyökampanja ja Forge-toiminnot eivät ehdi valmiiksi vielä pelin julkaisua varten. Yhteistyöpelitilan on määrä saapua peliin aikaisintaan toisella kaudella, eli kolmisen kuukautta pelin julkaisun jälkeen. Sisällönluontityökalu Forgen taas arvioidaan saapuvan vasta puolisen vuotta julkaisun jälkeen alkavalla Halo Infiniten kolmannella kaudella. 343 Industries ei myöskään voi taata arvioitujen aikataulujen pitävän paikkaansa, vaan kertoo päiväysten voivan muuttua vielä matkan varrella.

Studion mukaan Halo Infiniten osa-alueiden viivästymisen syynä on laadun varmistaminen. Päätöstä kuvaillaan hankalaksi, mutta viivästysten avulla kehittäjät saavat lisää aikaa yhteistyökampanjan ja Forgen viimeistelyyn.

Halo Infinitellä ei ole vielä vahvistettua julkaisupäivää, mutta 343 Industriesin mukaan pelin on edelleen määrä ilmestyä tämän vuoden loppuun mennessä. Yksinpelikampanjan ohella Halo Infinitestä julkaistaan myös ilmaiseksi pelattava moninpeliversio.

Lähde: 343 Industries

Lisää luettavaa