Halo Infiniten kolmas kausi on viimeinkin saapumassa – tätä on luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

Halo Infiniten kolmas kausi on viimeinkin saapumassa – tätä on luvassa

27.02.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
1

Halo Infiniten kolmas kausi on viimein käynnistymässä.

Kehittäjä 343 Industries kertoi viime syksynä viivästyttävänsä Halo Infiniten kolmannen kauden alkua muutamaa kuukautta aiottua myöhemmäksi. Nyt kolmas kausi on viimein näköpiirissä, ja kauden sisällöstä on saatu myös osviittaa uuden trailerin merkeissä.

Halo Infinite saa kolmannella kaudellaan kolme uutta karttaa sekä uuden aseen ja varusteen. Kartoista kaksi on pelin Arena-tilaa varten, kolmas taas 16 pelaajan Big Team Battleja varten. Aseistuksen saralla paluun tekee aiemmista Halo-peleistä tuttu M392 Bandit DMR -kivääri, joka saa seurakseen savuverhon luovan Shroud screen -varusteen.

Kaudella on tietenkin luvassa myös uusi battle pass, jossa pelaajat voivat jälleen avata 100 tason edestä palkintoja. Halo Infiniten kolmas kausi käynnistyy 7. maaliskuuta, ja se kestää 27. kesäkuuta asti.

Lähde: 343 Industries

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Näyttää huomattavasti paremmalta ku S2. Toivottavasti Infiniten potentiaalista aletaan nyt ottamaan jotain irti ja ees kohtuullinen määrä pelaajia palais takasin kun esim. rankedikin nyt muutti pelin hakemaan vastustajaa CSR:n mukaan MMR:n sijasta joka ainakin paperilla kuulostaa että pitäisi parantaa kokemusta. Ainaki hetkeksi tulee palattua taas peliin, toivottavasti pidemmäksikin aikaan.