Halo Infiniten moninpelibetatesti käynnistyy tänään - tältä näyttää uusi verkkoräiskintä / Uutiset / pelaaja.fi

Halo Infiniten moninpelibetatesti käynnistyy tänään - tältä näyttää uusi verkkoräiskintä

29.07.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Halo Infinite, beta, moninpeli, testi, 343 industries, xbox series x, microsoft

Halo Infiniten moninpelibetatesti on vahvistettu täksi viikonlopuksi.

Kehittäjä 343 Industries vahvisti Halo Infiniten suljetun betatestin käynnistyvän jo tänään. Kuten aikaisemmin paljastettiin, on ensimmäisen moninpelibetatestin painopiste bottitaisteluissa ja asehaasteissa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Halo-pelisarjan moninpelissä hyödynnetään botteja, ja sen kunniaksi pelaajat pääsevät testaamaan taitojaan tekoälyä vastaan neljän ihmispelaajan tiimeissä Bot Arena -pelilistalla. Halo Infiniten moninpelistä voi ottaa maistiaiset myös alla näkyvällä videolla. Otteluvideo käynnistyy videolla noin kohdassa 1:19:20.

Halo Infiniten moninpelibetaan pääseminen edellyttää rekisteröitymisen Halo Waypoint -sivustolla. Ihan kaikille ilmoittautuneille betakutsuja ei ole luvassa, mutta rekisteröityneiden kannattaa päivystää sähköpostiaan lähipäivien aikana mikäli arpaonni sattuisikin suosimaan.

Lähde: Halo Waypoint

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

näyttää h5 kopiolta ei kiitos
mä haluan classic halo mp halo ce ja 2 tyylisen modern mp peli

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Mitä kokeiltua tuli tänään pari matsia, niin ei ole Halo 5. Ampumisesta tuli itselle fiilikset Halo 3:sta, kun taas muuten peli on ihan uusi omine vahvuuksineen, mutta lähellä Halo 2:ta ja kolmea myös siitä.

En ymmärrä tuota täysin mitä haluat, sillä nuo moninpelit ovat mukana Master Chief Collectionissa. Siellä on alkuperäinen CE:n moninpeli, samoin kuin kakkosen classic- ja anniversary -moninpeli. Ainoat, jotka ovat kuin aluperäiset ovat Reach, Halo 3, ODST-firefight ja Halo 4, joten vaihtelua kyllä piisaa.

Eli vanhoja moninpelejä ei ole järkeä uuteen peliin matkia, vaan tehdä tämän päivän peli. Kaiken kukkuraksi Infiniten moninpeli on ilmainen, joten sitä suuremmalla syyllä. Eikä kyllä sisältöönsä nähden MCC maksa mitään.

Nostoja