Halo Infiniten tarinatehtäviä ei voi uudelleenpelata samalla tallennuksella, Microsoft vahvistaa

Unohtuiko tehtävän aikana jotain? Aloita peli alusta.

7.12.2021 16:27

Microsoft vahvisti, etteivät Halo Infiniten huomenna ilmestyvän yksinpelin tarinatehtävät ole toistettavissa. Aiemmista Halo-peleistä poiketen Halo Infiniten tarinatehtäviä ei voi pelata uudelleen samasta tallennuksesta.

Kampanjan jälkeen voi toki kulkea ympäriinsä tutkimassa avointa maailmaa, mutta jo suoritettuihin tehtäviin ei voi palata takaisin. Mikäli Halo Infinite -pelaaja haluaa toistaa jonkin tehtävistä, kokeilla eri vaikeustasoja tai poimia tietyn epähuomiossa unohtuneen tavaran, on koko kampanja aloitettava alusta.

Huomenna 8. joulukuuta virallisen julkaisunsa saavasta Halo Infinitesta puuttuu ilmestyessään myös muita sarjalle tuttuja perusominaisuuksia, kuten Forge-tila ja mahdollisuus pelata tarina läpi yhteistyössä kaverin kanssa. Nämä saapuvat peliin oletettavasti ensi vuoden puolella.

Päivitys kello 18.25: 343 Industriesilta on kerrottu The Verge -sivustolle, että myös tehtävien uudelleenpeluuominaisuus on määrä lisätä peliin myöhemmin.

– Emme ole julkistaneet ajankohtaa, mutta asiaa työstetään. Haluamme uudelleenpeluumahdollisuuden, joka toimii hyvin. Kun kyse on avoimesta pelistä, on se paljon monimutkaisempi asia, pelin luova apulaisjohtaja Paul Crocker kertoo.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa