Halo-peleistä tunnettu Bungie aikoo esitellä tulevaa Destiny-peliuniversumiaan pelikehittäjien konferenssissa, GDC:ssä. Ohjelmanumeron titteli: Brave New World: New Bungie IP antaa vihiä suositun kehittäjän aikeista. Ohjelmaan osallistujille luvataan näyttää myös osia pelistä.

Kuulimme Destinysta ensimmäisen kerran marraskuussa 2011, kun pelistä lipsahti markkinointimateriaalia julkisuuteen. Bungie myönsi kuvan aitoiden ja pyysi pelaajilta kärsivällisyyttä virallisemman julkistuksen odotukseen.

Pelistä ei tiedetä vielä paljoa, mutta näin pitkäaikainen sitoutuminen kielii selkeästi kokonaisen universumin luomisesta Halo– ja Mass Effect -pelien tapaan.

Destiny tullaan aikaisten mainosesimerkkien perusteella julkaisemaan Xbox 360- ja PlayStation 3 -konsoleille, mutta pitkäikäiseksi kaavailtu pelisarja voisi kaiken logiikan mukaan olla seuraavan sukupolven julkaisupelejä, ja mainoksessa käytetyt logot vain väliaikaisia kuvia.

Bungie on tehnyt selväksi, että Destiny-nimeä kantava uusi projekti tulee pitämään kehittäjän kiireisenä seuraavat kymmenen vuotta, ja se onkin ensimmäinen julkaisu Activisionin kanssa tehdyssä kymmenen vuoden yksinoikeusyhteistyösopimuksessa.

San Franciscossa pidettävä GDC alkaa maaliskuun 25. päivä.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa