Halo-kokoelman tehnyt 343 Industries myöntää mokansa: "Ansaitsemme valitukset" / Uutiset / pelaaja.fi

Halo-kokoelman tehnyt 343 Industries myöntää mokansa: "Ansaitsemme valitukset"

12.11.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
10

Halo: The Master Chief Collectionin julkaisu ei valitettavasti mennyt aivan putkeen eilen. Kuten Pelaajakin uutisoi, kokoelman verkkopelin ottelumuodostus-ominaisuudet eivät toimineet oikeastaan lainkaan. Jotkut pelaajat odottelevat jopa kuusi tuntia löytääkseen itselleen verkkopelivastustajia.

Nyt pelin tehneen 343 Industriesin tuottaja Dan Ayoub on suoraselkäisesti myöntänyt, että homma meni puihin.

– Olemme saaneet lukemattomat määrät ansaittuja valituksia pelin ottelumuodostus-ominaisuuksiin liittyen. Olemme pahoillamme tästä. Ansaitsette parempaa, ja yritämme löytää ongelmiin ratkaisun mahdollisimman nopeasti. Huomisaamusta lähtien (eli tänään, siis) julkaisemme serveripäivityksiä, joiden pitäisi auttaa moninpelissä esiintyviin pelimuodostus-ongelmiin.

Viikonloppuna 343 Industries julkaisee myös toisen päivityksen. Se keskittyy pelin muihin ongelma-alueisiin.

Lähde: Eurogamer.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Mutta kun LIVE... Cloud....

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Shokeeraava yllätys, että tämän halo-kokoelman moninpeli tuli olemaan äärinmäisen suosittu. :O

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä snaketus

Mutta kun LIVE... Cloud....

Huomaatko kuka otti vastuun? Vika ei Livessä, vaan pelissä.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Jaa taas on pakko kysyä onko joku oikeasti yllättynyt ? Nykyään suurin osa peleistä julkaistaan bugisina.

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä Portable

Jaa taas on pakko kysyä onko joku oikeasti yllättynyt ? Nykyään suurin osa peleistä julkaistaan bugisina.

Tälläset networking-jutut voi olla vähän haastavia jos peliä ei ole testattu esim. alphassa/betassa riittävän isolla jengillä.

Tulee mieleen yks APB:n bugi, jossa käytännössä vain jenkit ja britit saivat kustomointi editoreissa mitään muuta värejä aikaiseksi kuin mustaa. Syy siihen oli se, että peli oli koodattu skotlannissa, jossa käytettiin vissiin desimaalien välissä pistettä eikä pilkkua. Eli kaikki sivistyneet valtiot, jotka käyttivät pilkkua eivät saaneet värikoodeja toimimaan kunnolla. Kesti aika kauan ennenkuin vika löydettiin. Toisaalta aika naurettava bugi (eikä siis mitään tekemistä yhteyksien kanssa), mutta ehkä osoittaa kuinka pienestä voi isot bugit olla kiinni

Käyttäjän Shanghai Kid kuva
Shanghai Kid

Itse kyllä nostan hattua 343 industriesille, kun ottavat vastuun niskoilleen, eikä muita syytellä tai yritetä peitellä. Tulee heti parempi kuva firmasta vaikka virheitä tehty. Toivotaan että saavat korjattua viat pian.

Käyttäjän sasukeluffy kuva
sasukeluffy

Tänä iltana toiminut huomattavasti paremmin, kun pistivät servupäiviyystä tulemaan ~1h sitten. Kestää ~1-1.5min löytää matsi, eikä ~5min. Toivottavasti vikonlopun jälkeen enää ~10-30sec. Myöskään 3v1 bullshittiä ei ole enää näkynyt, viime matsia etsiessä peli ihan odotti kunnes oli parillinen luku pelaajia.

Käyttäjän mpp kuva
mpp

Miksi käyttää voimavaroja vanhaan, kun voisi luoda jotain uutta vanhaa? WW2 teemaista FPS räiskintää odotellessa taidan katsella mieluummin JIM:ltä Australian Master Chieffiä...

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Anteeksipyyntö hyväksytty... Nyt voisiko joku ottaa rahani!

Käyttäjän roope74 kuva
roope74
Lainaus käyttäjältä mpp

Miksi käyttää voimavaroja vanhaan, kun voisi luoda jotain uutta vanhaa? WW2 teemaista FPS räiskintää odotellessa taidan katsella mieluummin JIM:ltä Australian Master Chieffiä...

Mulla on menny ihan ohi tommonen tv-ohjelma...kerro vähän juonesta! Master Chief metsästää krokotiilejä?
Mä yritin kovasti etsiä tota ohjelmatiedoista, mutta ei sieltä tullut kuin kokkaus-ohjelmia, eikä tuota löytynyt myöskään Halo Waypointista eikä Halo Channelista. Hmmmm, taisit narrata!

Nostoja