Halo-luoja Marcus Lehdon uutuuspeli Disintegration esittäytyi pelikuvan kera / Uutiset / pelaaja.fi

Halo-luoja Marcus Lehdon uutuuspeli Disintegration esittäytyi pelikuvan kera

19.08.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
Disintegration, V1 Interactive, Private Division, Marcus Lehto, Bungie, Halo

Gamescomin avajaisillassa saatiin ensimmäinen kunnon silmäys Halon luojiin lukeutuvan Marcus Lehdon ja tämän oman V1 Interactive -studion tulevaan Disintergration-peliin. Lehto tunnetaan myös Master Chiefin isänä sekä Bungien entisenä luovana ohjaajana.

Oheisen pelikuvan perusteella ensimmäisen persoonan tieteisräiskinnässä erilaiset painovoima-alukset, mechat ja ajoneuvot ovat tärkeässä osassa pelin toimintaa. Toki myös perinteisempi räiskintä onnistuu, ja Disintegrationista huokuukin nähdyn perusteella hyvin vahvat Halo- ja Destiny-vaikutteet.

Pelissä on lajityypille ominaisen moninpelin ohella täysiverinen yksinpelikampanja, jossa pelaajan ohjaama Gravcyclye-prätkäjätkä Romer Shoal johtaa suurta kyborgienvastaista kapinaa.

Disintegration julkaistaan ensi vuoden aikana pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Sen julkaisijana toimii Take-Twon alainen Private Division, jonka julkaisulistalle lukeutuu muun muassa Obsidianin The Outer Worlds ja Assassin's Creed -luoja Patrice Désiletsin Ancestors: The Humankind Odyssey.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämähän vaikuttaa varsin hyvältä!

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

CGI oli pelissä hienoa propsit tiimille, mutta itse pelikuva oli kökköä ja toi mieleen 2000 luvun alun alkeelliset pelit. olisin odottanut jotain parempaa halo tiimiltä joka silloin onnistui tuomaan ennennäkemättömän hyvää grafiikka xbox ykköselle.

myöskin tuonlaisia tusinaräiskintöjä onjo pilvin pimein esim vaikkapa warframe uskoisin tuottavan ilmaisena pelinä paljon nätimpää grafiikka mitä tämä tekele.