Gamescomin avajaisillassa saatiin ensimmäinen kunnon silmäys Halon luojiin lukeutuvan Marcus Lehdon ja tämän oman V1 Interactive -studion tulevaan Disintergration-peliin. Lehto tunnetaan myös Master Chiefin isänä sekä Bungien entisenä luovana ohjaajana.

Oheisen pelikuvan perusteella ensimmäisen persoonan tieteisräiskinnässä erilaiset painovoima-alukset, mechat ja ajoneuvot ovat tärkeässä osassa pelin toimintaa. Toki myös perinteisempi räiskintä onnistuu, ja Disintegrationista huokuukin nähdyn perusteella hyvin vahvat Halo– ja Destiny-vaikutteet.

Pelissä on lajityypille ominaisen moninpelin ohella täysiverinen yksinpelikampanja, jossa pelaajan ohjaama Gravcyclye-prätkäjätkä Romer Shoal johtaa suurta kyborgienvastaista kapinaa.

Disintegration julkaistaan ensi vuoden aikana pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Sen julkaisijana toimii Take-Twon alainen Private Division, jonka julkaisulistalle lukeutuu muun muassa Obsidianin The Outer Worlds ja Assassin’s Creed -luoja Patrice Désiletsin Ancestors: The Humankind Odyssey.

Lisää luettavaa