Halo Warsia kehittävä studio suljetaan / Uutiset / pelaaja.fi

Halo Warsia kehittävä studio suljetaan

10.09.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
17

Parhaillaan Halo Warsin kimpussa työskentelevä Ensemble Studios suljetaan. Sulkemisella ei ole vaikutusta Halo Warsin kehitykseen. Microsoftin mukaan Halo Warsin kehitys viedään normaalisti loppuun.

Ensemble Studios perustettiin vuonna 1995. Vuonna 1997 studion kehittämä Age of Empire julkaistiin. Microsoft osti studion itselleen vuonna 2001.

Lähde: GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tähän uutiseen vois lisätä, että se suljetaan, jotta saadaan uutta porukkaa Microsoftan uuteen ykkös party kehittäjään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En voi ymmärtää tätä ratkaisua :( Kyseinen studio teki loistavia RTS-pelejä ja nyt käy näin ? Age of -sarja on myynyt 20 miljoonaa kappaletta, joten luulisi, että studio pidettäisiin pystyssä hampain ja kynsin.

Ketä tekee seuraavan Age of -pelin ?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

olisi kyllä saanut lopettaa fail warsin tekemisenkin...

Käyttäjän Mito-san kuva
Mito-san

Onni onnetomuudessa ettei halo wars vaarannu. Todennäköisesti microsoft haluaa varmistaa että kyseisen studion pelit pysyvät microsoftilla ja ovat sellaisia kuin he itse haluavat. Tulee todennäköisesti osaksi microsoftin omaa peliosastoa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Tähän uutiseen vois lisätä, että se suljetaan, jotta saadaan uutta porukkaa Microsoftan uuteen ykkös party kehittäjään."

Porukka sai potkut, eikä uutta jobia :( Halo Wars tehdään loppuun skeleton ryhmityksellä ja, kun peli on valmis niin studio suljetaan lopullisesti.

Osa porukasta meinasi lähteä samalla, kun irtisanomiset alkoivat, mutta MS tarjosi bonuksia tietyille henkilöille, jotta jäisivät vielä työstämään peliä.

"According to statements made by those sources, the majority of staff were laid off this morning. Shacknews is separately reporting that developers attached to the Halo Wars project have been offered incentives to remain at Ensemble until the game ships. Its last announced release projection was early 2009."

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä. Pienet pelitalot/studiot kuolevat pois super-jätti-mörssärilafkojen tieltä. Halo Wars nyt ei kiinnosta pätkääkään, mutta harmittavaa silti, Age of Empires-pelit ovat ainakin olleet ihan laadukkaita.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

varmaan pelin laatu ei paljoo parannu tästä. Toivottavasti ei käy niin että on vain pari pelin tuottaja/julkaisijaa, jotka päättävät millaiset pelit ovat.

-SuurFett

Käyttäjän Rommel kuva
Rommel

Ydinryhmä tuolta legendaariselta studiolta siis jatkaa onneksi edelleen, ja MS:n alaisuudessa luonnollisesti.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

eikö tuo Age of Empire oo aika hyvästi myyny. se on mun mielestä paras RTS mitä oon pelannu.

Käyttäjän Intrasigent kuva
Intrasigent

Mitenköhän ton Age of Empire sarjan käy. Kakkosta pelailin aikoinaan todella paljon ja se on ehkä edelleenkin yksi omista lempipeleistä. Todella sääli, jos sarja ei enää jatkuisi... :(

Nostoja