Halo Warsin julkaisupäivä paljastettu / Uutiset / pelaaja.fi

Halo Warsin julkaisupäivä paljastettu

8.12.2008 // Kirjoittanut: finngamer
34

Ensemble Studiosin kehittämä ja Microsoft Game Studiosin julkaisema Halo-pelien universumiin sijoittuvan strategiapelin, Halo Warsin julkaisupäivät ovat selvillä.

Peli ilmestyy Euroopassa 27. helmikuuta, ja Japanissa päivää ennen. Pohjois- ja Etelä-Amerikat  taas saavat pelin muutamaa päivää myöhemmin, 3. maaliskuuta.

Pelistä julkaistaan kaksi eri versiota. Perusversion lisäksi valittavana on Limited Collector's Edition, joka sisältää pelin lisäksi romaanin, kangasmerkin, 6 korttia, sekä erityisen pelinsisäisen "Honor Guard" Wraith-ajoneuvon. Limited Collector's Editionin ostajat saavat myös Halo 3:n Mythic-karttapaketin jo ennen sen virallista julkaisua.

Lähde: Microsoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei kyllä nappaa vaikka Halo fani oonki :(

Käyttäjän Purkkis kuva
Purkkis

Jes, tätä olenkin odottanut!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tätä ollaan kyllä odotettu, strategia peli Halosta. Loistavaa, itse ostan varmaan tuon Limited Editionin sitten.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ostoon menee

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

VAROITUS! Jos kirjoitat, että et ole peliä odottanut niin viestisi luultavimmin poistetaan! T: Tätä peliä perkeleesti odottava kaikki halt omistava superfani.

Käyttäjän Intrasigent kuva
Intrasigent

Ensemble Studiosia kohtaan ainakin oma luotto on korkealla. Parhaiten se on varmaan omaan mieleen jäänyt mahtavista Age of Empires peleistä, joista varsinkin kakkonen oli täyttä rautaa, lukeutuen yhdeksi parhaimmista koskaan pelaamistani peleistä.

Toivotaan siis, että Halo Wars pystyy pitämään totutun korkeaa linjaa yllä. Itteä ainakin osto kiinnostais, jos vaan boxin löytyis hyllyst.

Käyttäjän Lord Tumi kuva
Lord Tumi

Kuulostaa hienolta toi collectors edition. Jos on boxi siihen mennessä niin ostoon menee! : D

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Voi teoriassa ollakin hyvä varsinkin kun kyseessä on Age of Empires:n tehnyt studio, mutta suurinosa kuitenkin myöntänee sen tosiasian, etteivät rts-pelit toimi konsoliohjaimille. Hiirituki ja suurin osa on onnellisia tai ainakin minä olisin.

Käyttäjän -GoGo- kuva
-GoGo-

Noin alkuvuodestakos se tulee jo. Mikäs siinä, varmaan tulee hankittua jossain vaiheessa, olisihan tuo mukava naksuttelua saada lisää boksille.

Käyttäjän Newfriikki577 kuva
Newfriikki577

Tuo onkii hyvä tärppi antaa myth map pack etukäteen pelin mukana ja pelin sisäinen erikois tankki.komentaminen varmaankin konsolilla kun peli tulee pelkästään boxille, comman&conquerit ovat olleet aika tuskaisia pelata padilla.